Центр научного сотрудничества "Интерактив плюс"
info@interactive-plus.ru
+7 (8352) 222-490
2130122532
Центр научного сотрудничества «Интерактив плюс»
RU
428000
Чувашская Республика
г.Чебоксары
ул.Гражданская, д.75
428000, Россия, Чувашская Республика, г. Чебоксары, улица Гражданская, дом 75
+7 (8352) 222-490
RU
428000
Чувашская Республика
г.Чебоксары
ул.Гражданская, д.75
56.125001
47.208966

Sportivnoe pitanie

Theses of Report
Published in:
International extra-mural online conference «Health saving measures at an educational institution: effective techniques»
Author:
Sharan D. S. 1
Work direction:
Формирование ценности здоровья и здорового образа жизни
Rating:
Article accesses:
1711
1 Gumanitarnyi institut FGBOU VO "Tiumenskii industrial'nyi universitet"
For citation:
Sharan D. S. (Jan 1, 1900). Sportivnoe pitanie. Health saving measures at an educational institution: effective techniques. Cheboksary: SCC "Interactive plus", LLC. Retrieved April 08, 2025, from https:/interactive-plus.ru/en/article/16473/discussion_platform

  • Metadata
  • Full text
  • Metrics

Abstract

В данной статье рассматривается история создания спортивного питания, а также вопрос его появления в мировом спорте и имеющиеся разновидности.

References

  1. 1. Скальный А.В. Питание в спорте: макро- и микроэлементы / А.В. Скальный, З.Г. Орджоникидзе, А.Н. Катулин. – 2005.
  2. 2. Эллен Колеман. Питание для выносливости. – 2005.
  3. 3. Альциванович К.К. 1000 + 1 совет о питании при занятиях спортом. – 2001.
  4. 4. Арансон М.В. Спортивное питание / М.В. Арансон, И.В. Щепин. – 2004.
  5. 5. Как влияет спортивное питание на человека? [Электронный ресурс]. – Режим доступа: http://lady.qip.ru/catalog/vliyanie-sportivnogo-pitaniya-na-zdorove0

Comments(0)

When adding a comment stipulate:
  • the relevance of the published material;
  • general estimation (originality and relevance of the topic, completeness, depth, comprehensiveness of topic disclosure, consistency, coherence, evidence, structural ordering, nature and the accuracy of the examples, illustrative material, the credibility of the conclusions;
  • disadvantages, shortcomings;
  • questions and wishes to author.