Центр научного сотрудничества "Интерактив плюс"
info@interactive-plus.ru
+7 (8352) 222-490
2130122532
Центр научного сотрудничества «Интерактив плюс»
RU
428000
Чувашская Республика
г.Чебоксары
ул.Гражданская, д.75
428000, Россия, Чувашская Республика, г. Чебоксары, улица Гражданская, дом 75
+7 (8352) 222-490
RU
428000
Чувашская Республика
г.Чебоксары
ул.Гражданская, д.75
56.125001
47.208966

Analysis of the research designed to explore factors, forming quality

Research Article
DOI: 10.21661/r-463038
Open Access
Monthly international scientific journal «Interactive science»
Creative commons logo
Published in:
Monthly international scientific journal «Interactive science»
Author:
Shafizadeh J. A. 1
Scientific adviser:
Panahov T. M.1
Work direction:
Технические науки
Rating:
Article accesses:
2637
Published in:
doaj
eLibrary.ru
КиберЛенинка
1 Azerbaijan Scientific-Research Institute of Viticulture and Viniculture
For citation:
Shafizadeh J. A. (2017). Analysis of the research designed to explore factors, forming quality. Interactive science, 32-34. https://doi.org/10.21661/r-463038

  • Metadata
  • Full text
  • Reviewing
  • Metrics
UDC 634:631.525

Abstract

The article deals with the study, classification of phenol compounds involved in the formation of the main quality, taste and color of wine, the influence of external factors on the polyphenol composition of grapes and wine.

References

  1. 1. Алиев С. Химия вина / С. Алиев, М. Бабаев. – Баку. – 1983. – С. 276.
  2. 2. Алиева М.З. Производительность при определении перспективности местных и интродукцинированных сортов винограда и оценка показателей экономической эффективности: Тематический сборник научных трудов АзНИИВиВ / М.З. Алиева, А.Б. Наджафова, А.С. Гусейнова, С.А.  Ибрагимова. – Баку: Маллиф., 2013. – 364 с.
  3. 3. Фаталоиев Г.К. Технология вина Баку. – 2011. – С. 596.
  4. 4. Набиев А.А. Химия вина Баку: Наука. – 2010. – С. 472.
  5. 5. Агеева Н.М. Фенольные соединения натуральных сухих вин в зависимости от технического производства / Н.М. Агеева, А.В. Чаплыгин, В.Я. Одарченко // Виноделие и виноградарство. – 2010. – №6. – С. 31.

Comments(0)

When adding a comment stipulate:
  • the relevance of the published material;
  • general estimation (originality and relevance of the topic, completeness, depth, comprehensiveness of topic disclosure, consistency, coherence, evidence, structural ordering, nature and the accuracy of the examples, illustrative material, the credibility of the conclusions;
  • disadvantages, shortcomings;
  • questions and wishes to author.