Центр научного сотрудничества "Интерактив плюс"
info@interactive-plus.ru
+7 (8352) 222-490
2130122532
Центр научного сотрудничества «Интерактив плюс»
RU
428000
Чувашская Республика
г.Чебоксары
ул.Гражданская, д.75
428000, Россия, Чувашская Республика, г. Чебоксары, улица Гражданская, дом 75
+7 (8352) 222-490
RU
428000
Чувашская Республика
г.Чебоксары
ул.Гражданская, д.75
56.125001
47.208966

Технологические аспекты производства специализированных кондитерских изделий

Proceeding
VI International Scientific and Practical Conference «Science and education: future development»
Creative commons logo
Published in:
VI International Scientific and Practical Conference «Science and education: future development»
Author:
Brodovaia E. V. 1
Scientific adviser:
Krasina I. B.1
Work direction:
Пищевая промышленность
Rating:
Article accesses:
1480
Published in:
eLibrary.ru
1 FSBEI of HE "Kuban State Technological University"
For citation:
Brodovaia E. V. (2017). Технологические аспекты производства специализированных кондитерских изделий. Science and education: future development, 180-181. Cheboksary: SCC "Interactive plus", LLC.

  • Metadata
  • Full text
  • Reviewing
  • Metrics

Abstract

The process of structure formation in the production of praline candies and the factors that have a major influence on technological parameters are considered. The effect of introducing functional ingredients on the process

References

  1. 1. Красина И.Б. Новые продукты для функционального питания / И.Б. Красина, Л.В. Мушта, А.В. Лозовой // Успехи современного естествознания. – 2005. – №5. – С. 53–55.
  2. 2. Красина И.Б. Исследование реологических свойств жевательных конфет на изомальтулозе / И.Б. Красина, А.Н. Куракина, З.А. Баранова // Харчова наука i технологiя. – 2014. – №1 (26). – С. 34–38.
  3. 3. Состав для приготовления сахарных помадных конфет и способ их приготовления / И.Б. Красина, Т.Н. Прудникова, М.А. Сквиря, А.В. Темников: Патент на изобретение RUS 2322076 16.04.2007.

Comments(0)

When adding a comment stipulate:
  • the relevance of the published material;
  • general estimation (originality and relevance of the topic, completeness, depth, comprehensiveness of topic disclosure, consistency, coherence, evidence, structural ordering, nature and the accuracy of the examples, illustrative material, the credibility of the conclusions;
  • disadvantages, shortcomings;
  • questions and wishes to author.