Центр научного сотрудничества "Интерактив плюс"
info@interactive-plus.ru
+7 (8352) 222-490
2130122532
Центр научного сотрудничества «Интерактив плюс»
RU
428000
Чувашская Республика
г.Чебоксары
ул.Гражданская, д.75
428000, Россия, Чувашская Республика, г. Чебоксары, улица Гражданская, дом 75
+7 (8352) 222-490
RU
428000
Чувашская Республика
г.Чебоксары
ул.Гражданская, д.75
56.125001
47.208966

Nekotorye osobennosti marketinga v restorannom biznese

Proceeding
DOI: 10.21661/r-470659
Open Access
VIII International Scientific and Practical Conference «Science and education: future development»
Creative commons logo
Published in:
VIII International Scientific and Practical Conference «Science and education: future development»
Author:
Khristinina E. V. 1
Work direction:
Экономика
Rating:
Article accesses:
1937
Published in:
eLibrary.ru
1 FSBEI of HE "Plekhanov Russian University of Economics"
For citation:
Khristinina E. V. (2018). Nekotorye osobennosti marketinga v restorannom biznese. Science and education: future development, 264-265. Чебоксары: SCC "Interactive plus", LLC. https://doi.org/10.21661/r-470659

  • Metadata
  • Full text
  • Metrics

Abstract

В статье говорится о некоторых особенностях маркетинга в ресторанном бизнесе. Дано понятие маркетинга в ресторанном бизнесе, описаны его специфические особенности.

References

  1. 1. Маркетинг [Электронный ресурс]. – Режим доступа – https://wikipedia.org/wiki/маркетинг
  2. 2. Маюрникова Л.А. М 38 Маркетинг в ресторанном бизнесе (часть 1): Учебное пособие / Л.А. Маюрникова, Н.И. Давыденко, Т.В. Крапива; Кемеровский технологический институт пищевой промышленности. – Кемерово, 2014. – 96 с.
  3. 3. Специфика маркетинга в сфере ресторанного бизнеса [Электронный ресурс]. – Режим доступа – http://life-prog.ru/1_37073_spetsifika-marketinga-v-sfere-restorannogo-biznesa.html

Comments(0)

When adding a comment stipulate:
  • the relevance of the published material;
  • general estimation (originality and relevance of the topic, completeness, depth, comprehensiveness of topic disclosure, consistency, coherence, evidence, structural ordering, nature and the accuracy of the examples, illustrative material, the credibility of the conclusions;
  • disadvantages, shortcomings;
  • questions and wishes to author.