Центр научного сотрудничества "Интерактив плюс"
info@interactive-plus.ru
+7 (8352) 222-490
2130122532
Центр научного сотрудничества «Интерактив плюс»
RU
428000
Чувашская Республика
г.Чебоксары
ул.Гражданская, д.75
428000, Россия, Чувашская Республика, г. Чебоксары, улица Гражданская, дом 75
+7 (8352) 222-490
RU
428000
Чувашская Республика
г.Чебоксары
ул.Гражданская, д.75
56.125001
47.208966

Osobennosti razvitiia roznichnoi torgovli v Respublike Krym

Proceeding
V International Scientific and Practical Conference «Relevant lines of scientific research: theory and practice»
Creative commons logo
Published in:
V International Scientific and Practical Conference «Relevant lines of scientific research: theory and practice»
Authors:
Kalkova N. N. 1 , Korobko I. V. 1
Work direction:
Экономика
Rating:
Article accesses:
1403
Published in:
eLibrary.ru
1 Institute of Economics and Management of Structural subdivision of FAEI HE “V.I. Vernadskiy Crimean Federal University”
For citation:
Kalkova N. N., & Korobko I. V. (2018). Osobennosti razvitiia roznichnoi torgovli v Respublike Krym. Relevant lines of scientific research: theory and practice, 237-242. Cheboksary: SCC "Interactive plus", LLC.

  • Metadata
  • Full text
  • Metrics

Abstract

В статье рассматриваются особенности развития розничной торговли в Республике Крым в период 2014–2016 гг., структура розничного потребления, основные проблемы ритейлов на региональном рынке.

References

  1. 1. Основные показатели деятельности малых предприятий (без микропредприятий) в 2015–2017 гг. [Электронный ресурс]. – Режим доступа: http://www.gks.ru/free_doc/new_site/business/inst-preob/tab-mal_pr.htm
  2. 2. Потребление основных продуктов питания население Российской Федерации [Электронный ресурс]. – Режим доступа: http://www.gks.ru/wps/wcm/connect/rosstat_main/rosstat/ru/statistics/publications/catalog/doc_1286360627828
  3. 3. Потребление продуктов питания в домашних хозяйствах в 2016 г. [Электронный ресурс]. – Режим доступа: http://www.gks.ru/bgd/regl/b17_101/Main.htm

Comments(0)

When adding a comment stipulate:
  • the relevance of the published material;
  • general estimation (originality and relevance of the topic, completeness, depth, comprehensiveness of topic disclosure, consistency, coherence, evidence, structural ordering, nature and the accuracy of the examples, illustrative material, the credibility of the conclusions;
  • disadvantages, shortcomings;
  • questions and wishes to author.