Центр научного сотрудничества "Интерактив плюс"
info@interactive-plus.ru
+7 (8352) 222-490
2130122532
Центр научного сотрудничества «Интерактив плюс»
RU
428000
Чувашская Республика
г.Чебоксары
ул.Гражданская, д.75
428000, Россия, Чувашская Республика, г. Чебоксары, улица Гражданская, дом 75
+7 (8352) 222-490
RU
428000
Чувашская Республика
г.Чебоксары
ул.Гражданская, д.75
56.125001
47.208966

Svetovye mikroskhemy

Proceeding
International Scientific and Practical Conference «Scientific studies and modern education»
Creative commons logo
Published in:
International Scientific and Practical Conference «Scientific studies and modern education»
Authors:
Vorobev D. 1 , Koikov D. S. 1
Work direction:
Технические науки (электромеханика, приборостроение, машиностроение, металлургия и др.)
Rating:
Article accesses:
1821
Published in:
eLibrary.ru
1 FGBOU VO "Omskii gosudarstvennyi tekhnicheskii universitet"
For citation:
Vorobev D. S., & Koikov D. S. (2018). Svetovye mikroskhemy. Scientific studies and modern education, 171-173. Cheboksary: SCC "Interactive plus", LLC.

  • Metadata
  • Full text
  • Metrics

Abstract

В данной статье представлен новый метод создания оптических микросхем.

References

  1. 1. Оптические микросхемы [Электронный ресурс]. – Режим доступа: http://globalscience.ru/article/read/20309/ (дата обращения: 26.11.2018).
  2. 2. Оптические компьютеры [Электронный ресурс]. – Режим доступа: https://rus.sciences-world.com/optical-computers-light-up-horizon-35358 (дата обращения: 26.11.2018).
  3. 3. Оптический чип шаг в будущее [Электронный ресурс]. – Режим доступа: https://www.deingenieur.nl/artikel/optical-chip-applications-one-step-closer (дата обращения: 26.11.2018).

Comments(0)

When adding a comment stipulate:
  • the relevance of the published material;
  • general estimation (originality and relevance of the topic, completeness, depth, comprehensiveness of topic disclosure, consistency, coherence, evidence, structural ordering, nature and the accuracy of the examples, illustrative material, the credibility of the conclusions;
  • disadvantages, shortcomings;
  • questions and wishes to author.