Центр научного сотрудничества "Интерактив плюс"
info@interactive-plus.ru
+7 (8352) 222-490
2130122532
Центр научного сотрудничества «Интерактив плюс»
RU
428000
Чувашская Республика
г.Чебоксары
ул.Гражданская, д.75
428000, Россия, Чувашская Республика, г. Чебоксары, улица Гражданская, дом 75
+7 (8352) 222-490
RU
428000
Чувашская Республика
г.Чебоксары
ул.Гражданская, д.75
56.125001
47.208966

TRAINING GRADUATES BY SPECIALTY "HOSPITALITY", AS AN IMPORTANT FACTOR IN THEIR EMPLOYMENT.

Proceeding
International Scientific and Practical Conference «Science, education, society: trends and prospects»
Creative commons logo
Published in:
International Scientific and Practical Conference «Science, education, society: trends and prospects»
Author:
Kliuchevskaia I. S. 1
Work direction:
Педагогика
Rating:
Article accesses:
1168
Published in:
eLibrary.ru
1 FSFEI of HE “Russian State Humanitarian University”
For citation:
Kliuchevskaia I. S. (2019). TRAINING GRADUATES BY SPECIALTY "HOSPITALITY", AS AN IMPORTANT FACTOR IN THEIR EMPLOYMENT. Science, education, society: trends and prospects, 60-63. Cheboksary: SCC "Interactive plus", LLC.

  • Metadata
  • Full text
  • Metrics

Abstract

Аnnotation: The article deals with the importance of higher education as one of the factors affecting the employment of graduates studying in the direction of training "Hotel business". The study revealed that the new conditions Orient the young specialist to a greater commitment to work, focus on achieving results, the ability and desire to learn, responsibility, independence, efficiency. The interaction between the University and the employer helps the first to assess the prospects for further training of certain specialists and to make timely adjustments to the plans for the recruitment of applicants for various specialties.

References

  1. 1. Две трети молодых специалистов не задерживаются на первом месте работы дольше года [Электронный ресурс]. – Режим доступа: https://www.vedomosti.ru/management/articles/2016/05/26/642444-molodih-spetsialistov(дата обращения: 26.01.2019).
  2. 2. Изучение особенности подготовки специалистов для индустрии гостеприимства города Москвы в системе средних профессиональных учреждений [Электронный ресурс]. – Режим доступа: https://vuzlit.ru/321262/izuchenie_osobennosti_podgotovki_spetsialistov_industrii_gostepriimstva_goroda_moskvy_sisteme_srednih (дата обращения: 26.01.2019).
  3. 3. Каждый пятый студент разочаровывается в выбранной специальности! [Электронный ресурс]. – Режим доступа: https://career.ru/article/16124 (дата обращения: 26.01.2019).
  4. 4. Лутовина К.В. Почему выпускники вузов не работают по специальности // Молодой ученый. – 2017. – №36. – С. 69–72 [Электронный ресурс]. – Режим доступа: https://moluch.ru/archive/170/45594/ (дата обращения: 26.01.2019).
  5. 5. Работодатели не понимают поколение [Электронный ресурс]. – Режим доступа: https://www.superjob.ru/research/articles/111816/rabotodateli-ne-ponimayut-pokolenie-y/ (дата обращения: 26.01.2019).
  6. 6. Треть студентов учится не там, где хочет и не тому, что нужно [Электронный ресурс]. – Режим доступа: https://www.crimea.kp.ru/daily/26300.5/3178190/ (дата обращения: 26.01.2019).

Comments(0)

When adding a comment stipulate:
  • the relevance of the published material;
  • general estimation (originality and relevance of the topic, completeness, depth, comprehensiveness of topic disclosure, consistency, coherence, evidence, structural ordering, nature and the accuracy of the examples, illustrative material, the credibility of the conclusions;
  • disadvantages, shortcomings;
  • questions and wishes to author.