Центр научного сотрудничества "Интерактив плюс"
info@interactive-plus.ru
+7 (8352) 222-490
2130122532
Центр научного сотрудничества «Интерактив плюс»
RU
428000
Чувашская Республика
г.Чебоксары
ул.Гражданская, д.75
428000, Россия, Чувашская Республика, г. Чебоксары, улица Гражданская, дом 75
+7 (8352) 222-490
RU
428000
Чувашская Республика
г.Чебоксары
ул.Гражданская, д.75
56.125001
47.208966

Application of device introducing powdered preservative in grain whole production of canned flattened barley of increased moisture

Proceeding
DOI: 10.21661/r-113020
Open Access
IX International Research-to-practice Conference «Relevant lines of scientific research: theory and practice»
Creative commons logo
Published in:
IX International Research-to-practice Conference «Relevant lines of scientific research: theory and practice»
Author:
Jujin M.S. 1
Work direction:
Сельскохозяйственные науки
Rating:
Article accesses:
2238
Published in:
eLibrary.ru
1 GBOU VO "Nizhegorodskii gosudarstvennyi inzhenerno-ekonomicheskii institut"
For citation:
Jujin M. S. (2016). Application of device introducing powdered preservative in grain whole production of canned flattened barley of increased moisture. Relevant lines of scientific research: theory and practice, 90-93. Cheboksary: SCC "Interactive plus", LLC. https://doi.org/10.21661/r-113020

  • Metadata
  • Full text
  • Metrics

Abstract

The author of this article marks that to introduce a variety of chemical and biological preservatives different dosing pumps are used, drugs are pre-diluted or dissolved in water. Since working with acids is associated with a certain risk, the countries of Europe, where the majority of forage is harvested by silage, switched to the dry form of preservative. In Russia, the introduction of dry preservative is constrained due to lack of technical means to introduce them. For this reason, cheap preservatives, such as sulfur powder, application it is not widely known. To solve this problem we created a contact device for metered introduction of powdered preservative.

References

  1. 1. Дринча В. Технология химического консервирования кормового зерна / В. Дринча, В. Цыдендоржиев // Техника и оборудование для села. – 2009. – №8. – С. 22–25.
  2. 2. Кучин Н.Н. Влияние степени уплотнения и использования биологических и химических препаратов на результаты консервирования фуражного зерна повышенной влажности // Вестник Нижегородского университета им. Н.И. Лобачевского. – 2012. – №2–3. – С. 140–144.
  3. 3. Отрошко С.А. Современные способы внесения консервантов / С.А. Отрошко, Ю.Д. Ахламов, А.В. Шевцов // Техника и оборудование для села. – 2011. – №3. – С. 14–15.
  4. 4. Павловский В.К. Технологии и техническое обеспечение заготовки кормов из трав и силосных культур / В.К. Павловский, В.В. Гракун, В.М. Бурдыко [и др.] // Мелиорация. – 2010. – №2 (64). – С. 192–215.
  5. 5. Schaumann – Siliermittel [Электронный ресурс]. – Режим доступа: http://www.schaumann.de/2505.html?productid=2513#jumpto (дата обращения: 23.05.2016).

Comments(0)

When adding a comment stipulate:
  • the relevance of the published material;
  • general estimation (originality and relevance of the topic, completeness, depth, comprehensiveness of topic disclosure, consistency, coherence, evidence, structural ordering, nature and the accuracy of the examples, illustrative material, the credibility of the conclusions;
  • disadvantages, shortcomings;
  • questions and wishes to author.