Центр научного сотрудничества "Интерактив плюс"
info@interactive-plus.ru
+7 (8352) 222-490
2130122532
Центр научного сотрудничества «Интерактив плюс»
RU
428000
Чувашская Республика
г.Чебоксары
ул.Гражданская, д.75
428000, Россия, Чувашская Республика, г. Чебоксары, улица Гражданская, дом 75
+7 (8352) 222-490
RU
428000
Чувашская Республика
г.Чебоксары
ул.Гражданская, д.75
56.125001
47.208966

Влияние реологических характеристик пшеничного теста после замеса на качество готового хлеба

Proceeding
VI Международная научно-практическая конференция «Научные исследования: от теории к практике»
Creative commons logo
Published in:
VI Международная научно-практическая конференция «Научные исследования: от теории к практике»
Author:
Perepiolkina I. I. 1
Scientific adviser:
Boltenko I. A.1
Work direction:
Пищевая промышленность
Rating:
Article accesses:
2428
Published in:
eLibrary.ru
1 FSAEI of HE "Belgorod State National Research University"
For citation:
Perepiolkina I. I. (2015). Влияние реологических характеристик пшеничного теста после замеса на качество готового хлеба. Научные исследования: от теории к практике, 152-154. Cheboksary: SCC "Interactive plus", LLC.

  • Metadata
  • Full text
  • Metrics

Abstract

Baking quality evaluation of bakery products in accordance with the requirements of state Standards is carried out on organoleptic and physico-chemical parameters. Rheological parameters are the operational parameters and allow to objectively and accurately assess the condition of the texture of the finished products.

References

  1. 1. Косой В.Д. Инженерная реология биотехнологических сред [Текст] / В.Д. Косой, Я.И. Виноградов, А.Д. Малышев. – CПб.: ГИОРД, 2005. – 648 с.
  2. 2. Кузнецов О.А. Реология пищевых масс [Текст] / О.А. Кузнецов, Е.В. Волошин, Р.Ф. Сагитов. – Оренбург: ИПК ГОУ ОГУ, 2005. – 106 с.
  3. 3. Мачихин Ю.А. Инженерная реология пищевых материалов [Текст] / Ю.А. Мачихин, С.А. Мачихин. – ИК МГУПП, 2004. – 216 с.
  4. 4. Мука пшеничная. Физические характеристики теста. Определение водопоглощения и реологических свойств с применением фаринографа [Текст]: ГОСТ Р 51404–99. – Введ. 01.01.2001. – М., 2001. – 12 с.

Comments(0)

When adding a comment stipulate:
  • the relevance of the published material;
  • general estimation (originality and relevance of the topic, completeness, depth, comprehensiveness of topic disclosure, consistency, coherence, evidence, structural ordering, nature and the accuracy of the examples, illustrative material, the credibility of the conclusions;
  • disadvantages, shortcomings;
  • questions and wishes to author.