Центр научного сотрудничества "Интерактив плюс"
info@interactive-plus.ru
+7 (8352) 222-490
2130122532
Центр научного сотрудничества «Интерактив плюс»
RU
428000
Чувашская Республика
г.Чебоксары
ул.Гражданская, д.75
428000, Россия, Чувашская Республика, г. Чебоксары, улица Гражданская, дом 75
+7 (8352) 222-490
RU
428000
Чувашская Республика
г.Чебоксары
ул.Гражданская, д.75
56.125001
47.208966

Су-вид как способ приготовления пищи

Proceeding
International Scientific and Practical Conference «Scientific studies: development vectors»
Creative commons logo
Published in:
International Scientific and Practical Conference «Scientific studies: development vectors»
Authors:
Vasileva M. O. 1 , Gusarova S. V. 2
Work direction:
Пищевая промышленность
Rating:
Article accesses:
1448
Published in:
eLibrary.ru
1 FSAEI of HE "Siberian Federal University"
2 School of Economics and Commerce of FSAEI of HPE "Siberian Federal University"
For citation:
Vasileva M. O., & Gusarova S. V. (2017). Су-вид как способ приготовления пищи. Scientific studies: development vectors, 74-75. Cheboksary: SCC "Interactive plus", LLC.

  • Metadata
  • Full text
  • Metrics

Abstract

В статье изучены преимущества способа приготовления пищи – су-вид в сравнении с другими способами. Авторы доказывают целесообразность введения су-вид.

References

  1. 1. Богушева В. Технология приготовления пищи: Учеб.-метод. пособ. – М., 2005. – 268 с.
  2. 2. Ковалев Н.И. Технология приготовления пищи / Н.И. Ковалев, М.Н. Куткина, В.А. Кравцова. – М., 2008. – 467 с.

Comments(0)

When adding a comment stipulate:
  • the relevance of the published material;
  • general estimation (originality and relevance of the topic, completeness, depth, comprehensiveness of topic disclosure, consistency, coherence, evidence, structural ordering, nature and the accuracy of the examples, illustrative material, the credibility of the conclusions;
  • disadvantages, shortcomings;
  • questions and wishes to author.