Центр научного сотрудничества "Интерактив плюс"
info@interactive-plus.ru
+7 (8352) 222-490
2130122532
Центр научного сотрудничества «Интерактив плюс»
RU
428000
Чувашская Республика
г.Чебоксары
ул.Гражданская, д.75
428000, Россия, Чувашская Республика, г. Чебоксары, улица Гражданская, дом 75
+7 (8352) 222-490
RU
428000
Чувашская Республика
г.Чебоксары
ул.Гражданская, д.75
56.125001
47.208966

The future of using milk fat replacer in producing spread for functional purposes

Proceeding
DOI: 10.21661/r-91228
Open Access
VIII International applied research conference «Scientific studies: from theory to practice». Volume 1
Creative commons logo
Published in:
VIII International applied research conference «Scientific studies: from theory to practice». Volume 1
Author:
Kurbonalieva G. T. 1
Scientific adviser:
Tereshchuk L. V.1
Work direction:
Пищевая промышленность
Rating:
Article accesses:
2435
Published in:
eLibrary.ru
1 FSBEI of HVE "Kemerovo Institute of Food Science and Technology"
For citation:
Kurbonalieva G. T. (2016). The future of using milk fat replacer in producing spread for functional purposes. Scientific studies: from theory to practice, 1(2 (8)), 156-158. Cheboksary: SCC "Interactive plus", LLC. https://doi.org/10.21661/r-91228

  • Metadata
  • Full text
  • Metrics

Abstract

В данной статье описаны преимущества использования заменителя молочного жира в производстве спредов, обоснована необходимость его введения в рецептуру функциональных продуктов. Приведен сравнительный анализ физико-химических свойств молочного жира и его заменителя.

References

  1. 1. Технический регламент Таможенного союза «Технический регламент на масложировую продукцию» (ТР ТС – 024 – 2011).
  2. 2. Капранчиков В.С. Заменители молочного жира – здоровая альтернатива при производстве мороженного. – Молочная промышленность. – 2016. – №2.
  3. 3. Терещук Л.В. Оптимизация состава жировых композиций для спредов [Текст] / Л.В. Терещук, А.С. Мамонтов, К.В. Краева, М.А. Субботина // Техника и технология пищевых производств. – 2014. – №4. – С. 63–71.
  4. 4. Терещук Л.В. Молочно-жировые композиции: аспекты конструирования и использования [Текст]: Монография / Л.В. Терещук, М.С. Уманский; КемТИПП. – Кемерово: [б. и.], 2006. – 209 с.

Comments(0)

When adding a comment stipulate:
  • the relevance of the published material;
  • general estimation (originality and relevance of the topic, completeness, depth, comprehensiveness of topic disclosure, consistency, coherence, evidence, structural ordering, nature and the accuracy of the examples, illustrative material, the credibility of the conclusions;
  • disadvantages, shortcomings;
  • questions and wishes to author.