List of publications on a keyword: «кормопроизводство»
Сельскохозяйственные науки
"Kazakh Research Institute of Fishery" LLP , Kazakhstan
Adilkhan A. Sambetbaev , doctor of agricultural sciences
Kazakh national agrarian university , Kazakhstan
Saule Z. Asylbekova , doctor of biological sciences
"Kazakh Research Institute of Fishery" LLP , Kazakhstan
«Issledovaniia v oblasti kormoproizvodstva dlia rybnoi otrasli Kazakhstana»
GBOU VO "Nizhegorodskii gosudarstvennyi inzhenerno-ekonomicheskii institut" , Нижегородская обл
«Application of device introducing powdered preservative in grain whole production of canned flattened barley of increased moisture»
The author of this article marks that to introduce a variety of chemical and biological preservatives different dosing pumps are used, drugs are pre-diluted or dissolved in water. Since working with acids is associated with a certain risk, the countries of Europe, where the majority of forage is harvested by silage, switched to the dry form of preservative. In Russia, the introduction of dry preservative is constrained due to lack of technical means to introduce them. For this reason, cheap preservatives, such as sulfur powder, application it is not widely known. To solve this problem we created a contact device for metered introduction of powdered preservative.
Экономика предпринимательства, организация и управление предприятиями, отраслями, комплексами
Филиал ФГБОУ ВО «Российский государственный социальный университет» в г. Азове , Ростовская обл
«Об основных показателях производства фуражного зерна»
Одним из главных условий формирования конкурентоспособного сельского хозяйства Российской Федерации является создание условий для расширенного воспроизводства в отрасли животноводства. При этом наука и практика показывают, что функционирование отрасли животноводства невозможно без надлежащего ее обеспечения современной кормовой базой, важнейшим элементом которой является фуражное зерно. В статье рассмотрены основные показатели и задачи производства фуражного зерна в России.