List of publications on a keyword: «пшеничные зародыши»


Пищевая промышленность

Publication date: 25.04.2019
Evaluate the material Average score: 0 (Всего: 0)
Demidov Sergey Fedorovich , candidate of technical sciences , преподаватель
Pelevina Lidiya Fedorovna , директор
Kolledzh biznesa i tekhnologii FGBOU VO "Sankt-Peterburgskii gosudarstvennyi ekonomicheskii universitet" , Санкт-Петербург г

«Razrabotka konstruktsii ustanovki nepreryvnogo deistviia dlia sushki pshenichnykh zarodyshei infrakrasnym izlucheniem vydelennoi dlinnoi volny»

Download an article

В данной статье представлена разработанная конструкция установки непрерывного действия для сушки пшеничных зародышей инфракрасным излучением выделенной длины волны с использованием транспортерной ленты.

Сельское хозяйство

Publication date: 05.04.2016
Evaluate the material Average score: 4 (Всего: 1)
Demidov Sergey Fedorovich , candidate of technical sciences , преподаватель
Pelevina Lidiya Fedorovna , директор
Kolledzh biznesa i tekhnologii FGBOU VO "Sankt-Peterburgskii gosudarstvennyi ekonomicheskii universitet" , Санкт-Петербург г
Gashnikova Nadezhda Nikolaevna , преподаватель
Food Processing College of FSBEI of HE "St. Petersburg State Economic University" , Санкт-Петербург г

«The study of drying kinetics of wheat germ by infrared radiation of selected wavelength in an oscillating mode»

Download an article

The authors of this article note that infrared drying with the selected wavelength of the oscillating mode in the wheat germ allows you to save belonging to each group of vitamins, minerals, polyunsaturated fatty acids while reducing moisture content to 13 kg/kg to 6 kg/kg and reduce the drying time.