Центр научного сотрудничества "Интерактив плюс"
info@interactive-plus.ru
+7 (8352) 222-490
2130122532
Центр научного сотрудничества «Интерактив плюс»
RU
428000
Чувашская Республика
г.Чебоксары
ул.Гражданская, д.75
428000, Россия, Чувашская Республика, г. Чебоксары, улица Гражданская, дом 75
+7 (8352) 222-490
RU
428000
Чувашская Республика
г.Чебоксары
ул.Гражданская, д.75
56.125001
47.208966

PERSPECTIVE TECHNOLOGIES FOR COOLING AND FREEZING FOOD PRODUCTS

Proceeding
International Scientific and Practical Conference «A breakthrough in science: development strategies»
Creative commons logo
Published in:
International Scientific and Practical Conference «A breakthrough in science: development strategies»
Authors:
Shegelman I. R. 1 , Vasilyev A. S. 1 , Smirnova L.O. 1
Work direction:
Пищевая промышленность
Rating:
Article accesses:
1164
Published in:
eLibrary.ru
1 FSBEI of HE "Petrozavodsk State University"
For citation:
Shegelman I. R., Vasilyev A. S., & Smirnova L. O. (2018). PERSPECTIVE TECHNOLOGIES FOR COOLING AND FREEZING FOOD PRODUCTS. A breakthrough in science: development strategies, 112-114. Cheboksary: SCC "Interactive plus", LLC.

  • Metadata
  • Full text
  • Metrics

Abstract

Russian scientists and inventors are actively researching the development of new methods for cooling and freezing food. The developments patented for cooling and freezing food are given.

Acknowledgments

Анализ перспективных методов охлаждения и замораживания пищевых продуктов выполнен в рамках гранта при поддержке Минобрнауки РФ (идентификатор проекта – RFMEFI57717X0264) [1–2].

References

  1. 1. Shegelman I.R. The Analysis of Experience of Advanced Countries in Solving Food Security Problems / I.R. Shegelman, A.S. Vasiliev, P.O. Shchukin // Astra Salvensis. – 2018. – Special issue. – Рр. 899–907.
  2. 2. Shegelman I.R. Particularities of Ensuring Food Security in the Conditions of the North of Russia / I.R. Shegelman, A.S. Vasiliev, P.O. Shchukin // Astra Salvensis. – 2018. – Special issue. – Рр. – 941–949.
  3. 3. Берестова А.В. Особенности криообработки растительного сырья. Вестник Оренбургского государственного университета / А.В. Берестова, Г.Б. Зинюхин, Э.Ш. Манеева. – 2015. – №9 (184). – С. 130–136.
  4. 4. Белозеров Г.А. Холодильная техника / Г.А. Белозеров, М.А. Дибирасулаев, В.Н. Корешков, В.С. Колодязная, О.Н. Румянцева, Д.А. Бараненко. – 2009. – №4. – С. 18–22.
  5. 5. Гартованная Е.А. Обоснование состава рецептуры замороженной смеси «Солянка по-восточному» / Е.А. Гартованная, С.А. Кострыкина // Дальневосточный аграрный вестник. – 2017. – №3 (43). – С. 16

Comments(0)

When adding a comment stipulate:
  • the relevance of the published material;
  • general estimation (originality and relevance of the topic, completeness, depth, comprehensiveness of topic disclosure, consistency, coherence, evidence, structural ordering, nature and the accuracy of the examples, illustrative material, the credibility of the conclusions;
  • disadvantages, shortcomings;
  • questions and wishes to author.