PERSPECTIVE TECHNOLOGIES FOR COOLING AND FREEZING FOOD PRODUCTS
Proceeding


- Published in:
- International Scientific and Practical Conference «A breakthrough in science: development strategies»
- Authors:
- Shegelman I. R. 1 , Vasilyev A. S. 1 , Smirnova L.O. 1
- Work direction:
- Пищевая промышленность
- Rating:
- Article accesses:
- 1292
- Published in:
- eLibrary.ru
1 FSBEI of HE "Petrozavodsk State University"
- Full text
- Metrics
Abstract
Russian scientists and inventors are actively researching the development of new methods for cooling and freezing food. The developments patented for cooling and freezing food are given.
Keywords
Acknowledgments
Анализ перспективных методов охлаждения и замораживания пищевых продуктов выполнен в рамках гранта при поддержке Минобрнауки РФ (идентификатор проекта – RFMEFI57717X0264) [1–2].References
- 1. Shegelman I.R. The Analysis of Experience of Advanced Countries in Solving Food Security Problems / I.R. Shegelman, A.S. Vasiliev, P.O. Shchukin // Astra Salvensis. – 2018. – Special issue. – Рр. 899–907.
- 2. Shegelman I.R. Particularities of Ensuring Food Security in the Conditions of the North of Russia / I.R. Shegelman, A.S. Vasiliev, P.O. Shchukin // Astra Salvensis. – 2018. – Special issue. – Рр. – 941–949.
- 3. Берестова А.В. Особенности криообработки растительного сырья. Вестник Оренбургского государственного университета / А.В. Берестова, Г.Б. Зинюхин, Э.Ш. Манеева. – 2015. – №9 (184). – С. 130–136.
- 4. Белозеров Г.А. Холодильная техника / Г.А. Белозеров, М.А. Дибирасулаев, В.Н. Корешков, В.С. Колодязная, О.Н. Румянцева, Д.А. Бараненко. – 2009. – №4. – С. 18–22.
- 5. Гартованная Е.А. Обоснование состава рецептуры замороженной смеси «Солянка по-восточному» / Е.А. Гартованная, С.А. Кострыкина // Дальневосточный аграрный вестник. – 2017. – №3 (43). – С. 16
Comments(0)