Центр научного сотрудничества "Интерактив плюс"
info@interactive-plus.ru
+7 (8352) 222-490
2130122532
Центр научного сотрудничества «Интерактив плюс»
RU
428000
Чувашская Республика
г.Чебоксары
ул.Гражданская, д.75
428000, Россия, Чувашская Республика, г. Чебоксары, улица Гражданская, дом 75
+7 (8352) 222-490
RU
428000
Чувашская Республика
г.Чебоксары
ул.Гражданская, д.75
56.125001
47.208966

HEALTH-SAVING ASPECTS OF CATERING IN PIZZERIAS

Proceeding
International Scientific and Practical Conference «Issues of Science and Education: New Approaches and Current Studies»
Creative commons logo
Published in:
International Scientific and Practical Conference «Issues of Science and Education: New Approaches and Current Studies»
Authors:
Podmarkova D. D. 1 , Koroleva A. S. 1 , Gulenko O.N. 1 , Fedotova A. A. 1
Work direction:
Пищевая промышленность
Rating:
Article accesses:
472
Published in:
eLibrary.ru
1 Samara State Transport University
For citation:
Podmarkova D. D., Koroleva A. S., Gulenko O. N., & Fedotova A. A. (2021). HEALTH-SAVING ASPECTS OF CATERING IN PIZZERIAS. Issues of Science and Education: New Approaches and Current Studies, 137-140. Чебоксары: SCC "Interactive plus", LLC.

  • Metadata
  • Full text
  • Metrics

Abstract

The article presents an analysis of modern pizza recipes offered in catering establishments in Samara, from the standpoint of health-saving (balanced) food. Relevant recommendations are given that allow you to maintain health, including in the diet considered dishes. Specified health-saving products, most suitable for cooking pizza.

References

  1. 1. Бурбина Т.С. Здоровьесберегающие продукты как фактор повышения продолжительности жизни современного человека / Т.С. Бурбина, Т.И. Симонова // Известия Самарского научного центра РАН. – 2009. – Т. 11 (27). – №. 1 (5) – С. 1100 – 1102.
  2. 2. Зотова Т.С. Сохранение здоровья и развитие интеллекта человека. Книга первая: Теория педагогики и психологии равновесного питания. – Самара: Изд-во «Инсома-Пресс», 2011. – 255 с.
  3. 3. Пиццы: грибные, овощные, сырные. – М.: АСТ; Мн.: ООО «Харвест», 2005. – 32 с.
  4. 4. Рзаева Е.С. 50 рецептов пиццы. – М.: АСТ; СПб.: Полигон, 2006. – 30 с.

Comments(0)

When adding a comment stipulate:
  • the relevance of the published material;
  • general estimation (originality and relevance of the topic, completeness, depth, comprehensiveness of topic disclosure, consistency, coherence, evidence, structural ordering, nature and the accuracy of the examples, illustrative material, the credibility of the conclusions;
  • disadvantages, shortcomings;
  • questions and wishes to author.