Центр научного сотрудничества "Интерактив плюс"
info@interactive-plus.ru
+7 (8352) 222-490
2130122532
Центр научного сотрудничества «Интерактив плюс»
RU
428000
Чувашская Республика
г.Чебоксары
ул.Гражданская, д.75
428000, Россия, Чувашская Республика, г. Чебоксары, улица Гражданская, дом 75
+7 (8352) 222-490
RU
428000
Чувашская Республика
г.Чебоксары
ул.Гражданская, д.75
56.125001
47.208966

Konstruktsiia induktsionnoi vafel'noi pechi

Proceeding
DOI: 10.21661/r-560155
Open Access
II International Scientific and Practical Conference «Scientific and Educational Areas Under Modern Challenges»
Creative commons logo
Published in:
II International Scientific and Practical Conference «Scientific and Educational Areas Under Modern Challenges»
Authors:
Glukhov V.A. 1 , Shakhov S. V. 1 , Potapov A. I. 1
Work direction:
Пищевая промышленность
Rating:
Article accesses:
500
Published in:
eLibrary.ru
1 FSBEI of HE «Voronezh State University of Engineering Technologies»
For citation:
Glukhov V. A., Shakhov S. V., & Potapov A. I. (2023). Konstruktsiia induktsionnoi vafel'noi pechi. Scientific and Educational Areas Under Modern Challenges, 93-94. Чебоксары: SCC "Interactive plus", LLC. https://doi.org/10.21661/r-560155

  • Metadata
  • Full text
  • Metrics

Abstract

В работе рассматривается конструкция печи для выпечки вафельных листов с индукционным подводом теплоты, которая позволяет более эффективно подводить тепло по сравнению с традиционным газовым обогревом.

References

  1. 1. Драгилев А.И. Технологическое оборудование кондитерского производства / А.И. Драгилев, Ф.М. Хамидулин. – СПб.: Троицкий мост, 2011. – 360 с.
  2. 2. Носенко С.М. Оборудование кондитерского производства ХХI века: Ч. 5. Вафли / С.М. Носенко, С.В. Чувахин. – ДеЛи, 2019. – 308 с.
  3. 3. [Электронный ресурс]. – Режим доступа: http://elisit.ru/materiali/?page_news=1 (дата обращения: 09.07.2023).

Comments(0)

When adding a comment stipulate:
  • the relevance of the published material;
  • general estimation (originality and relevance of the topic, completeness, depth, comprehensiveness of topic disclosure, consistency, coherence, evidence, structural ordering, nature and the accuracy of the examples, illustrative material, the credibility of the conclusions;
  • disadvantages, shortcomings;
  • questions and wishes to author.