Центр научного сотрудничества "Интерактив плюс"
info@interactive-plus.ru
+7 (8352) 222-490
2130122532
Центр научного сотрудничества «Интерактив плюс»
RU
428000
Чувашская Республика
г.Чебоксары
ул.Гражданская, д.75
428000, Россия, Чувашская Республика, г. Чебоксары, улица Гражданская, дом 75
+7 (8352) 222-490
RU
428000
Чувашская Республика
г.Чебоксары
ул.Гражданская, д.75
56.125001
47.208966

Физические эффекты и технические решения в зарубежных патентах для гидротермической обработки и обезвоживания пищевого сырья

Proceeding
XIV International applied research conference «Scientific studies: theory, methodology and practice»
Creative commons logo
Published in:
XIV International applied research conference «Scientific studies: theory, methodology and practice»
Authors:
Shegelman I. R. 1 , Vasilyev A. S. 1 , Shchukin P. O. 1
Work direction:
Технические науки
Rating:
Article accesses:
1371
Published in:
eLibrary.ru
Cited by:
3 articles
1 FSBEI of HE "Petrozavodsk State University"
For citation:
Shegelman I. R., Vasilyev A. S., & Shchukin P. O. (2018). Физические эффекты и технические решения в зарубежных патентах для гидротермической обработки и обезвоживания пищевого сырья. Scientific studies: theory, methodology and practice, 257-259. Cheboksary: SCC "Interactive plus", LLC.

  • Metadata
  • Full text
  • Metrics
  • Cited by

Abstract

Based on patent search, physical effects and technical solutions in foreign patents for hydrothermal processing and dehydration of food raw materials.

Acknowledgments

Работа выполнена при поддержке Минобрнауки РФ в рамках прикладных научных исследований и экспериментальных разработок по теме «Исследование и разработка сквозной технологии производства функциональных пищевых продуктов для обеспечения пищевой безопасности северных территорий РФ» (идентификатор проекта – RFMEFI57717X0264).

Comments(0)

When adding a comment stipulate:
  • the relevance of the published material;
  • general estimation (originality and relevance of the topic, completeness, depth, comprehensiveness of topic disclosure, consistency, coherence, evidence, structural ordering, nature and the accuracy of the examples, illustrative material, the credibility of the conclusions;
  • disadvantages, shortcomings;
  • questions and wishes to author.