К вопросу выбора направлений исследований по разработке сквозных технологий производства функциональных пищевых продуктов
Proceeding


- Published in:
- IX International Scientific and Practical Conference «Science, education, society: trends and prospects»
- Authors:
- Shegelman I. R. 1 , Shchukin P. O. 1 , Vasilyev A. S. 1
- Work direction:
- Пищевая промышленность
- Rating:
- Article accesses:
- 1419
- Published in:
- eLibrary.ru
- Cited by:
- 4 articles
1 FSBEI of HE "Petrozavodsk State University"
- APA
For citation:
Shegelman I. R., Shchukin P. O., & Vasilyev A. S. (2018). К вопросу выбора направлений исследований по разработке сквозных технологий производства функциональных пищевых продуктов. Science, education, society: trends and prospects, 143-144. Cheboksary: SCC "Interactive plus", LLC.
- Full text
- Metrics
- Cited by
Abstract
The prospects of research on the development of end-to-end technologies for the production of functional food products for improving food security in the northern territories of Russia are shown.
Comments(0)