FROM THE EXPERIENCE OF STATEMENT AND EXECUTION OF APPLIED RESEARCHES FOR CREATION OF CROSS-CUTTING TECHNOLOGY OF PRODUCTION OF FUNCTIONAL FOODSTUFFS
Proceeding
DOI: 10.21661/r-470232
Open Access


- Published in:
- VIII International Scientific and Practical Conference «Science and education: future development»
- Authors:
- Shchukin P. O. 1 , Vasilyev A. S. 1 , Sukhanov I. V. 1
- Work direction:
- Технические науки
- Rating:
- Article accesses:
- 1590
- Published in:
- eLibrary.ru
1 FSBEI of HE "Petrozavodsk State University"
- APA
For citation:
Shchukin P. O., Vasilyev A. S., & Sukhanov I. V. (2018). FROM THE EXPERIENCE OF STATEMENT AND EXECUTION OF APPLIED RESEARCHES FOR CREATION OF CROSS-CUTTING TECHNOLOGY OF PRODUCTION OF FUNCTIONAL FOODSTUFFS. Science and education: future development, 187-188. Чебоксары: SCC "Interactive plus", LLC. https://doi.org/10.21661/r-470232
- Full text
- Metrics
DOI: 10.21661/r-470232
Abstract
The experience of setting up and executing applied research to create a through technology for the production of functional food products for the population of the northern regions of Russia was reviewed.
Keywords
References
- 1. Шегельман И.Р. К вопросу выбора направлений исследований по разработке сквозных технологий производства функциональных пищевых продуктов / И.Р. Шегельман, П.О. Щукин, А.С. Васильев // Наука, образование, общество: тенденции и перспективы развития: Сборник материалов IX Международной научно-практической конференции / Редкол.: О.Н. Широков [и др.]. – 2018. – С. 143–144.
- 2. Шегельман И.Р. Направления исследований по разработке сквозных технологий производства функциональных продуктов, повышающих продовольственную безопасность северных регионов России / И.Р. Шегельман, П.О. Щукин, А.С. Васильев // Научные исследования: теория, методика и практика: Сборник материалов IV Международной научно-практической конференции / Редкол.: О.Н. Широков [и др.]. – 2018. – С. 421–422.
- 3. Шегельман И.Р. Физические эффекты и технические решения в зарубежных патентах для гидротермической обработки и обезвоживания пищевого сырья / И.Р. Шегельман, А.С. Васильев, П.О. Щукин // Научные исследования: теория, методика и практика: Сборник материалов IV Международной научно-практической конференции / Редкол.: О.Н. Широков [и др.]. – 2018. – С. 257–259.
- 4. Шегельман И.Р. Некоторые аспекты производства обогащенных пищевых продуктов / И.Р. Шегельман, Ю.В. Суханов, А.С. Васильев // Научные исследования: теория, методика и практика: Сборник материалов IV Международной научно-практической конференции / Редкол.: О.Н. Широков [и др.]. – 2018. – С. 148–149.
Comments(0)