Центр научного сотрудничества "Интерактив плюс"
info@interactive-plus.ru
+7 (8352) 222-490
2130122532
Центр научного сотрудничества «Интерактив плюс»
RU
428000
Чувашская Республика
г.Чебоксары
ул.Гражданская, д.75
428000, Россия, Чувашская Республика, г. Чебоксары, улица Гражданская, дом 75
+7 (8352) 222-490
RU
428000
Чувашская Республика
г.Чебоксары
ул.Гражданская, д.75
56.125001
47.208966

FROM THE EXPERIENCE OF STATEMENT AND EXECUTION OF APPLIED RESEARCHES FOR CREATION OF CROSS-CUTTING TECHNOLOGY OF PRODUCTION OF FUNCTIONAL FOODSTUFFS

Proceeding
DOI: 10.21661/r-470232
Open Access
VIII International Scientific and Practical Conference «Science and education: future development»
Creative commons logo
Published in:
VIII International Scientific and Practical Conference «Science and education: future development»
Authors:
Shchukin P. O. 1 , Vasilyev A. S. 1 , Sukhanov I. V. 1
Work direction:
Технические науки
Rating:
Article accesses:
1590
Published in:
eLibrary.ru
1 FSBEI of HE "Petrozavodsk State University"
For citation:
Shchukin P. O., Vasilyev A. S., & Sukhanov I. V. (2018). FROM THE EXPERIENCE OF STATEMENT AND EXECUTION OF APPLIED RESEARCHES FOR CREATION OF CROSS-CUTTING TECHNOLOGY OF PRODUCTION OF FUNCTIONAL FOODSTUFFS. Science and education: future development, 187-188. Чебоксары: SCC "Interactive plus", LLC. https://doi.org/10.21661/r-470232

  • Metadata
  • Full text
  • Metrics

Abstract

The experience of setting up and executing applied research to create a through technology for the production of functional food products for the population of the northern regions of Russia was reviewed.

References

  1. 1. Шегельман И.Р. К вопросу выбора направлений исследований по разработке сквозных технологий производства функциональных пищевых продуктов / И.Р. Шегельман, П.О. Щукин, А.С. Васильев // Наука, образование, общество: тенденции и перспективы развития: Сборник материалов IX Международной научно-практической конференции / Редкол.: О.Н. Широков [и др.]. – 2018. – С. 143–144.
  2. 2. Шегельман И.Р. Направления исследований по разработке сквозных технологий производства функциональных продуктов, повышающих продовольственную безопасность северных регионов России / И.Р. Шегельман, П.О. Щукин, А.С. Васильев // Научные исследования: теория, методика и практика: Сборник материалов IV Международной научно-практической конференции / Редкол.: О.Н. Широков [и др.]. – 2018. – С. 421–422.
  3. 3. Шегельман И.Р. Физические эффекты и технические решения в зарубежных патентах для гидротермической обработки и обезвоживания пищевого сырья / И.Р. Шегельман, А.С. Васильев, П.О. Щукин // Научные исследования: теория, методика и практика: Сборник материалов IV Международной научно-практической конференции / Редкол.: О.Н. Широков [и др.]. – 2018. – С. 257–259.
  4. 4. Шегельман И.Р. Некоторые аспекты производства обогащенных пищевых продуктов / И.Р. Шегельман, Ю.В. Суханов, А.С. Васильев // Научные исследования: теория, методика и практика: Сборник материалов IV Международной научно-практической конференции / Редкол.: О.Н. Широков [и др.]. – 2018. – С. 148–149.

Comments(0)

When adding a comment stipulate:
  • the relevance of the published material;
  • general estimation (originality and relevance of the topic, completeness, depth, comprehensiveness of topic disclosure, consistency, coherence, evidence, structural ordering, nature and the accuracy of the examples, illustrative material, the credibility of the conclusions;
  • disadvantages, shortcomings;
  • questions and wishes to author.