Центр научного сотрудничества "Интерактив плюс"
info@interactive-plus.ru
+7 (8352) 222-490
2130122532
Центр научного сотрудничества «Интерактив плюс»
RU
428000
Чувашская Республика
г.Чебоксары
ул.Гражданская, д.75
428000, Россия, Чувашская Республика, г. Чебоксары, улица Гражданская, дом 75
+7 (8352) 222-490
RU
428000
Чувашская Республика
г.Чебоксары
ул.Гражданская, д.75
56.125001
47.208966

ON DEVELOPMENT OF IMPORT-REPLACING PRODUCTION OF ENHANCED FOODSTUFFS FOR THE POPULATION OF NORTHERN REGIONS OF RUSSIA

Proceeding
DOI: 10.21661/r-470635
Open Access
VIII International Scientific and Practical Conference «Science and education: future development»
Creative commons logo
Published in:
VIII International Scientific and Practical Conference «Science and education: future development»
Authors:
Shchukin P. O. 1 , Vasilyev A. S. 1 , Sukhanov I. V. 1
Work direction:
Пищевая промышленность
Rating:
Article accesses:
1447
Published in:
eLibrary.ru
1 FSBEI of HE "Petrozavodsk State University"
For citation:
Shchukin P. O., Vasilyev A. S., & Sukhanov I. V. (2018). ON DEVELOPMENT OF IMPORT-REPLACING PRODUCTION OF ENHANCED FOODSTUFFS FOR THE POPULATION OF NORTHERN REGIONS OF RUSSIA. Science and education: future development, 101-102. Чебоксары: SCC "Interactive plus", LLC. https://doi.org/10.21661/r-470635

  • Metadata
  • Full text
  • Metrics

Abstract

In the framework of the implementation of tasks to develop technical and technological solutions for import-substituting production of enriched food products for the population of the Northern Territories of Russia, a set of scientific and research and applied works is carried out.

References

  1. 1. Васильев А.С. Направления развития технологий и оборудования для экстракции пищевых ингредиентов при обогащении продуктов питания и создании функциональных продуктов / А.С. Васильев, И.Р. Шегельман, В.В. Вапиров // Инновационные технологии в образовании и науке: Сборник материалов III Международной научно-практической конференции / Редкол.: О.Н. Широков [и др.]. – 2017. – С. 173–174.
  2. 2. Шегельман И.Р. К вопросу выбора направлений исследований по разработке сквозных технологий производства функциональных пищевых продуктов / И.Р. Шегельман, П.О. Щукин, А.С. Васильев // Наука, образование, общество: тенденции и перспективы развития: Сборник материалов IX Международной научно-практической конференции / Редкол.: О.Н. Широков [и др.]. – 2018. – С. 143–144.
  3. 3. Шегельман И.Р. Физические эффекты и технические решения в зарубежных патентах для гидротермической обработки и обезвоживания пищевого сырья / И.Р. Шегельман, А.С. Васильев, П.О. Щукин // Научные исследования: теория, методика и практика: Сборник материалов IV Международной научно-практической конференции / Редкол.: О.Н. Широков [и др.]. – 2018. – С. 257–259.
  4. 4. Шегельман И.Р. Некоторые аспекты производства обогащенных пищевых продуктов / И.Р. Шегельман, Ю.В. Суханов, А.С. Васильев // Научные исследования: теория, методика и практика: Сборник материалов IV Международной научно-практической конференции / Редкол.: О.Н. Широков [и др.]. – 2018. – С. 148–149.

Comments(0)

When adding a comment stipulate:
  • the relevance of the published material;
  • general estimation (originality and relevance of the topic, completeness, depth, comprehensiveness of topic disclosure, consistency, coherence, evidence, structural ordering, nature and the accuracy of the examples, illustrative material, the credibility of the conclusions;
  • disadvantages, shortcomings;
  • questions and wishes to author.