Центр научного сотрудничества "Интерактив плюс"
info@interactive-plus.ru
+7 (8352) 222-490
2130122532
Центр научного сотрудничества «Интерактив плюс»
RU
428000
Чувашская Республика
г.Чебоксары
ул.Гражданская, д.75
428000, Россия, Чувашская Республика, г. Чебоксары, улица Гражданская, дом 75
+7 (8352) 222-490
RU
428000
Чувашская Республика
г.Чебоксары
ул.Гражданская, д.75
56.125001
47.208966

SOME FEATURES OF TRANSPORTATION OF FOOD RAW MATERIALS AND FUNCTIONAL PRODUCTS

Proceeding
International Research-to-practice conference «Education and science in the modern context»
Creative commons logo
Published in:
International Research-to-practice conference «Education and science in the modern context»
Authors:
Shchukin P. O. 1 , Vasilyev A. S. 1 , Krupko A. M. 1
Work direction:
Технические науки
Rating:
Article accesses:
1016
Published in:
eLibrary.ru
1 FSBEI of HE "Petrozavodsk State University"
For citation:
Shchukin P. O., Vasilyev A. S., & Krupko A. M. (2019). SOME FEATURES OF TRANSPORTATION OF FOOD RAW MATERIALS AND FUNCTIONAL PRODUCTS. Education and science in the modern context, 173-175. Чебоксары: SCC "Interactive plus", LLC.

  • Metadata
  • Full text
  • Metrics

Abstract

An optimal choice of the best options from the types of transport or their combinations for the transportation of food raw materials and functional food products is necessary, taking into account the need to comply with the requirements that ensure cost-effective and environmentally safe delivery for their processing and use by the population.

Acknowledgments

Работа выполнена при поддержке Минобрнауки в рамках реализации проекта «Исследование и разработка сквозной технологии производства функциональных пищевых продуктов для обеспечения пищевой безопасности северных территорий РФ», выполняемого ПетрГУ совместно с Торговым домом «Ярмарка» (идентификатор проекта – RFMEFI57717X0264).

References

  1. 1. Богатырев С.А. Технология хранения и переработки товаров / С.А. Богатырев, И.Ю. Михайлова. – М.: Дашков и Ко, 2009. – 98 с.
  2. 2. Карасев В.А. Глобализация рынка транспортных услуг и транспортно-логистических систем в мировой экономике: дисс. ... канд. экон. наук: 08.00.14. – М., 2008. – 159 с.
  3. 3. Момот В. Перевозки СПГ на дальние и средние расстояния: проблемы и решения // Рыбная сфера. – 2016. – №1 (15). – С. 26–27.
  4. 4. Нормы перевозки продуктов питания автомобильным транспортом. [Электронный ресурс]. – Режим доступа: https://svezem.ru/article/normy-perevozki-produktov-pitaniya-avtomobilnym-transportom/
  5. 5. Analysis of territories – sources of food raw materials for the implementation of cross-cutting technologies for the production of functional foods in Russia / O.I. Gavrilova, I.R. Shegelman, P.O. Shchukin, A.S. Vasilev // EurAsian Journal of BioSciences. Eurasia J Biosci. – 2019. – №13. – Р. 1–8.
  6. 6. Shegelman I.R. The analysis of experience of advanced countries in solving food security problems / I.R. Shegelman, A.S. Vasiliev, P.O. Shchukin // Astra Salvensis. – 2018. – Т 6. – Р. 899–907.
  7. 7. Shegelman I.R. Particularities of ensuring food security in the conditions of the North of Russia / I.R. Shegelman, A.S. Vasiliev, P.O. Shchukin // Astra Salvensis. – 2018. – Т 6. – Р. 941–949.

Comments(0)

When adding a comment stipulate:
  • the relevance of the published material;
  • general estimation (originality and relevance of the topic, completeness, depth, comprehensiveness of topic disclosure, consistency, coherence, evidence, structural ordering, nature and the accuracy of the examples, illustrative material, the credibility of the conclusions;
  • disadvantages, shortcomings;
  • questions and wishes to author.