- Main
- Conference with publication of the collection [RSCI]
- Education and science in the modern context
- SOME FEATURES OF TRANSPORTATION OF FOOD RAW MATERI...
Центр научного сотрудничества "Интерактив плюс"
info@interactive-plus.ru
+7 (8352) 222-490
2130122532

RU
428000
Чувашская Республика
г.Чебоксары
ул.Гражданская, д.75
428000, Россия, Чувашская Республика, г. Чебоксары, улица Гражданская, дом 75
+7 (8352) 222-490
RU
428000
Чувашская Республика
г.Чебоксары
ул.Гражданская, д.75
56.125001
47.208966
SOME FEATURES OF TRANSPORTATION OF FOOD RAW MATERIALS AND FUNCTIONAL PRODUCTS
Proceeding


- Published in:
- International Research-to-practice conference «Education and science in the modern context»
- Authors:
- Shchukin P. O. 1 , Vasilyev A. S. 1 , Krupko A. M. 1
- Work direction:
- Технические науки
- Rating:
- Article accesses:
- 1085
- Published in:
- eLibrary.ru
1 FSBEI of HE "Petrozavodsk State University"
- APA
For citation:
Shchukin P. O., Vasilyev A. S., & Krupko A. M. (2019). SOME FEATURES OF TRANSPORTATION OF FOOD RAW MATERIALS AND FUNCTIONAL PRODUCTS. Education and science in the modern context, 173-175. Чебоксары: SCC "Interactive plus", LLC.
- ВКонтакте
- РћРТвЂВВВВВВВВнокласснРСвЂВВВВВВВВРєРСвЂВВВВВВВВ
- РњРѕР№ Р В Р’В Р РЋРЎв„ўР В Р’В Р РЋРІР‚ВВВВВВВВРЎР‚
- Metadata
- Full text
- Metrics
- Related articles
Abstract
An optimal choice of the best options from the types of transport or their combinations for the transportation of food raw materials and functional food products is necessary, taking into account the need to comply with the requirements that ensure cost-effective and environmentally safe delivery for their processing and use by the population.
Keywords
Acknowledgments
Работа выполнена при поддержке Минобрнауки в рамках реализации проекта «Исследование и разработка сквозной технологии производства функциональных пищевых продуктов для обеспечения пищевой безопасности северных территорий РФ», выполняемого ПетрГУ совместно с Торговым домом «Ярмарка» (идентификатор проекта – RFMEFI57717X0264).References
- 1. Богатырев С.А. Технология хранения и переработки товаров / С.А. Богатырев, И.Ю. Михайлова. – М.: Дашков и Ко, 2009. – 98 с.
- 2. Карасев В.А. Глобализация рынка транспортных услуг и транспортно-логистических систем в мировой экономике: дисс. ... канд. экон. наук: 08.00.14. – М., 2008. – 159 с.
- 3. Момот В. Перевозки СПГ на дальние и средние расстояния: проблемы и решения // Рыбная сфера. – 2016. – №1 (15). – С. 26–27.
- 4. Нормы перевозки продуктов питания автомобильным транспортом. [Электронный ресурс]. – Режим доступа: https://svezem.ru/article/normy-perevozki-produktov-pitaniya-avtomobilnym-transportom/
- 5. Analysis of territories – sources of food raw materials for the implementation of cross-cutting technologies for the production of functional foods in Russia / O.I. Gavrilova, I.R. Shegelman, P.O. Shchukin, A.S. Vasilev // EurAsian Journal of BioSciences. Eurasia J Biosci. – 2019. – №13. – Р. 1–8.
- 6. Shegelman I.R. The analysis of experience of advanced countries in solving food security problems / I.R. Shegelman, A.S. Vasiliev, P.O. Shchukin // Astra Salvensis. – 2018. – Т 6. – Р. 899–907.
- 7. Shegelman I.R. Particularities of ensuring food security in the conditions of the North of Russia / I.R. Shegelman, A.S. Vasiliev, P.O. Shchukin // Astra Salvensis. – 2018. – Т 6. – Р. 941–949.
Comments(0)