SOME APPROACHES TO IMPROVING DOSING PROCESSES IN THE FOOD INDUSTRY
Proceeding


- Published in:
- International Scientific and Practical Conference «Scientific studies and modern education»
- Authors:
- Shegelman I. R. 1 , Sukhanov I. V. 1 , Vasilyev A. S. 1
- Work direction:
- Пищевая промышленность
- Rating:
- Article accesses:
- 1040
- Published in:
- eLibrary.ru
1 FSBEI of HE "Petrozavodsk State University"
- APA
For citation:
Shegelman I. R., Sukhanov I. V., & Vasilyev A. S. (2019). SOME APPROACHES TO IMPROVING DOSING PROCESSES IN THE FOOD INDUSTRY. Scientific studies and modern education, 57-58. Cheboksary: SCC "Interactive plus", LLC.
- Full text
- Metrics
Abstract
For the development of metering equipment for food production, it is advisable to transfer technologies from other industries, taking into account the specifics of food production and the use of modern materials and coatings in the nodes and details of dispensers.
Keywords
Acknowledgments
Работа выполнена при поддержке Минобрнауки в рамках реализации проекта, выполняемого ПетрГУ совместно с Торговым домом «Ярмарка» (идентификатор проекта – RFMEFI57717X0264) [3].References
- 1. Бакуменко О.Е. Технология обогащенных продуктов питания для целевых групп. Научные основы и технология. – М.: ДеЛи плюс, 2013. – 287 с.
- 2. Осипов А.А. Дозирование и смешивание сыпучих материалов: краткий обзор российских научных исследований / А.А. Осипов, С.В. Першина // Современные проблемы науки и образования. – 2014. – №6 [Электронный ресурс]. – Режим доступа: http://www.science-education.ru/ru/article/vie-w?id=16105
- 3. Analysis of territories – sources of food raw materials for the implementation of cross-cutting technologies for the production of functional foods in Russia / Gavrilova O.I., Shegelman I.R., Shchukin P.O., Vasilev A.S. // EurAsian Journal of BioSciences. – 2019. – №13. – Рр. 1–8.
Comments(0)