Центр научного сотрудничества "Интерактив плюс"
info@interactive-plus.ru
+7 (8352) 222-490
2130122532
Центр научного сотрудничества «Интерактив плюс»
RU
428000
Чувашская Республика
г.Чебоксары
ул.Гражданская, д.75
428000, Россия, Чувашская Республика, г. Чебоксары, улица Гражданская, дом 75
+7 (8352) 222-490
RU
428000
Чувашская Республика
г.Чебоксары
ул.Гражданская, д.75
56.125001
47.208966

SOME APPROACHES TO IMPROVING DOSING PROCESSES IN THE FOOD INDUSTRY

Proceeding
International Scientific and Practical Conference «Scientific studies and modern education»
Creative commons logo
Published in:
International Scientific and Practical Conference «Scientific studies and modern education»
Authors:
Shegelman I. R. 1 , Sukhanov I. V. 1 , Vasilyev A. S. 1
Work direction:
Пищевая промышленность
Rating:
Article accesses:
1040
Published in:
eLibrary.ru
1 FSBEI of HE "Petrozavodsk State University"
For citation:
Shegelman I. R., Sukhanov I. V., & Vasilyev A. S. (2019). SOME APPROACHES TO IMPROVING DOSING PROCESSES IN THE FOOD INDUSTRY. Scientific studies and modern education, 57-58. Cheboksary: SCC "Interactive plus", LLC.

  • Metadata
  • Full text
  • Metrics

Abstract

For the development of metering equipment for food production, it is advisable to transfer technologies from other industries, taking into account the specifics of food production and the use of modern materials and coatings in the nodes and details of dispensers.

Acknowledgments

Работа выполнена при поддержке Минобрнауки в рамках реализации проекта, выполняемого ПетрГУ совместно с Торговым домом «Ярмарка» (идентификатор проекта – RFMEFI57717X0264) [3].

References

  1. 1. Бакуменко О.Е. Технология обогащенных продуктов питания для целевых групп. Научные основы и технология. – М.: ДеЛи плюс, 2013. – 287 с.
  2. 2. Осипов А.А. Дозирование и смешивание сыпучих материалов: краткий обзор российских научных исследований / А.А. Осипов, С.В. Першина // Современные проблемы науки и образования. – 2014. – №6 [Электронный ресурс]. – Режим доступа: http://www.science-education.ru/ru/article/vie-w?id=16105
  3. 3. Analysis of territories – sources of food raw materials for the implementation of cross-cutting technologies for the production of functional foods in Russia / Gavrilova O.I., Shegelman I.R., Shchukin P.O., Vasilev A.S. // EurAsian Journal of BioSciences. – 2019. – №13. – Рр. 1–8.

Comments(0)

When adding a comment stipulate:
  • the relevance of the published material;
  • general estimation (originality and relevance of the topic, completeness, depth, comprehensiveness of topic disclosure, consistency, coherence, evidence, structural ordering, nature and the accuracy of the examples, illustrative material, the credibility of the conclusions;
  • disadvantages, shortcomings;
  • questions and wishes to author.