Центр научного сотрудничества "Интерактив плюс"
info@interactive-plus.ru
+7 (8352) 222-490
2130122532
Центр научного сотрудничества «Интерактив плюс»
RU
428000
Чувашская Республика
г.Чебоксары
ул.Гражданская, д.75
428000, Россия, Чувашская Республика, г. Чебоксары, улица Гражданская, дом 75
+7 (8352) 222-490
RU
428000
Чувашская Республика
г.Чебоксары
ул.Гражданская, д.75
56.125001
47.208966

TO THE SELECTION OF MIXING AND DOSING METHODS IN THE FOOD INDUSTRY

Proceeding
International Scientific and Practical Conference «Scientific studies and modern education»
Creative commons logo
Published in:
International Scientific and Practical Conference «Scientific studies and modern education»
Authors:
Shegelman I. R. 1 , Vasilyev A. S. 1 , Sukhanov I. V. 1
Work direction:
Пищевая промышленность
Rating:
Article accesses:
1021
Published in:
eLibrary.ru
1 FSBEI of HE "Petrozavodsk State University"
For citation:
Shegelman I. R., Vasilyev A. S., & Sukhanov I. V. (2019). TO THE SELECTION OF MIXING AND DOSING METHODS IN THE FOOD INDUSTRY. Scientific studies and modern education, 55-56. Cheboksary: SCC "Interactive plus", LLC.

  • Metadata
  • Full text
  • Metrics

Abstract

Dry mixing and dosing of components is recognized by many specialists as a universal method for producing some multicomponent products and is applicable for large and small food production.

Acknowledgments

Работа выполнена при поддержке Минобрнауки в рамках реализации проекта, выполняемого ПетрГУ совместно с Торговым домом «Ярмарка» (идентификатор проекта – RFMEFI57717X0264).

References

  1. 1. Бакуменко О. Е. Технология обогащенных продуктов питания для целевых групп. Научные основы и технология / О. Е. Бакуменко. – М.: ДеЛи плюс, 2013. – 287 с.
  2. 2. Рогинскнй Г.А. Дозирование сыпучих материалов. – М.: Химия, 1978. – 176 с.
  3. 3. Совершенная система дозирования при производстве продукта партиями // METTLER TOLEDO – White Paper. Дозирование. 2011©Mettler-Toledo AG. с. 7 [Электронный ресурс]. – Режим доступа: https://www.mt.com/ru/ru/home/library/white-papers/industrial-scales/effective_batch_control.html
  4. 4. Старшов Г.И. Основы проектирования и расчет технологического оборудования пищевых предприятий / Г.И. Старшов, С.Н. Никоноров, А.И. Никитин. – Саратов: Сарат. гос. техн. ун-т, 2008. – 187 с.
  5. 5. Чуешов В.И. Промышленная технология лекарств. Т. 1 / В.И. Чуешов, О.И. Зайцев, С.Т. Шебанрва [и др.]; под ред. профессора В.И. Чуешова. – Харьков: МТК-Книга; Изд-во НФАУ, 2002. – 560 с.

Comments(0)

When adding a comment stipulate:
  • the relevance of the published material;
  • general estimation (originality and relevance of the topic, completeness, depth, comprehensiveness of topic disclosure, consistency, coherence, evidence, structural ordering, nature and the accuracy of the examples, illustrative material, the credibility of the conclusions;
  • disadvantages, shortcomings;
  • questions and wishes to author.