List of publications on a keyword: «мясная продукция»


Медицина

Publication date: 28.11.2019
Evaluate the material Average score: 0 (Всего: 0)
Natalia V. Ozhiganova , resident gastroenterologist, junior researcher
Svetlana V. Mustafina , doctor of medical sciences , senior researcher
Research Institute of Internal and Preventive Medicine – Branch of the Institute of Cytology and Genetics, Siberian Branch of Russian Academy of Sciences , Новосибирская обл

«Red Meat and Processed Meat Consumption and Risk of Colorectal Cancer»

Download an article

The potential connection between consumption of red meat and development of colorectal cancer has been the subject of scientific discussion for a long time. However, uncertainty persists to this day. Consumption of processed meat and red meat may play a role in colon carcinogenesis, among other risk factors. An analysis of the updated data demonstrates an ever-smaller connection between red meat consumption and colorectal cancer incidence.

Экономические науки

Publication date: 28.06.2016
Evaluate the material Average score: 0 (Всего: 0)
Rashid H. Kochkarov , doctor of agricultural sciences
Institute of Economics and Management of FSAEI of HPE "North-Caucasus Federal University" , Ставропольский край
Yuliya B. Garakyan , студентка
FSAEI of HE "North-Caucasus Federal University" , Ставропольский край

«Quality and safety of meat products in Russian market under the conditions of imports phase-out»

Download an article

В данной статье рассмотрены вопросы качества и безопасности мясной продукции, а также факторы, обеспечивающие их. Авторами исследованы проблемы импортозамещения мясной продукции продукцией российского производства.

Publication date: 03.02.2015
Evaluate the material Average score: 0 (Всего: 0)
Iuliia A. Nemirova
Oksana Y. Sorochkina , candidate of engineering sciences
FSBEI of HE "Don State Technical University" , Ростовская обл

«Основные аспекты «Пищевого кодекса» Таможенного союза»

Download an article

Статья посвящена изменениям требований безопасности к мясной продукции в связи с вступлением в силу Технического регламента Таможенного союза «О безопасности мяса и мясной продукции» (ТР ТС 034/2013).

Биологические науки (биофизика, молекулярная биология, ботаника, зоология, экология, почвоведение и др.)

Publication date: 16.09.2014
Evaluate the material Average score: 0 (Всего: 0)
Ilia S. Kiselev , master
FSBEI of HE "Razumovskiy Moscow State University of Technology and Management" , Москва г

«Использование биотехнологий для улучшения качества мясной продукции»

Download an article

В статье рассматривается проблема применения в животноводстве биотехнологий с целью улучшения качества мясной продукции.

Естественные науки (физические и химические науки)

Publication date: 16.09.2014
Evaluate the material Average score: 0 (Всего: 0)
Ilia S. Kiselev , master
FSBEI of HE "Razumovskiy Moscow State University of Technology and Management" , Москва г

«Гормональные стимуляторы роста в мясной продукции»

Download an article

В статье рассматривается проблема применения в животноводстве гормональных стимуляторов роста. Проведены исследования с помощью ИФА метода по определению уровня гормонов в мясной продукции и предложен путь по их снижению.