List of publications on a keyword: «пшеничная мука»
Пищевая промышленность
Publication date: 03.08.2016
Evaluate the material Average score: 0 (Всего: 0)
Marina A. Skidanova
Olga V. Binkovskaia , candidate of biological sciences
FSAEI of HE "Belgorod State National Research University" , Белгородская обл
«Лецитин – эффективный улучшитель хлебопекарных свойств пшеничной муки»
Publication date: 25.01.2016
Evaluate the material Average score: 0 (Всего: 0)
Iurii A. Boltenko , candidate of engineering sciences
FSAEI of HE "Belgorod State National Research University" , Белгородская обл
«Влияние реологических характеристик пшеничного теста после замеса на качество готового хлеба»
Baking quality evaluation of bakery products in accordance with the requirements of state Standards is carried out on organoleptic and physico-chemical parameters. Rheological parameters are the operational parameters and allow to objectively and accurately assess the condition of the texture of the finished products.