List of publications on a keyword: «пшеничная мука»


Пищевая промышленность

Publication date: 25.01.2016
Evaluate the material Average score: 0 (Всего: 0)
Perepiolkina Iana Iurevna , студентка
Boltenko Iurii Alekseevich , candidate of technical sciences , старший преподаватель
FSAEI of HE "Belgorod State National Research University" , Белгородская обл

«Влияние реологических характеристик пшеничного теста после замеса на качество готового хлеба»

Download an article

Baking quality evaluation of bakery products in accordance with the requirements of state Standards is carried out on organoleptic and physico-chemical parameters. Rheological parameters are the operational parameters and allow to objectively and accurately assess the condition of the texture of the finished products.

Publication date: 03.08.2016
Evaluate the material Average score: 0 (Всего: 0)
Tsvetkova Elena Eduardovna , студентка
Skidanova Marina Andreevna , студентка
Binkovskaia Olga Viktorovna , candidate of biological sciences , доцент
FSAEI of HE "Belgorod State National Research University" , Белгородская обл

«Лецитин – эффективный улучшитель хлебопекарных свойств пшеничной муки»

Download an article

В статье ставится главная задача – рассмотреть, что представляет собой лецитин, в каком виде он существует в нашей жизни. Особое внимание уделяется изучению эффективности воздействия лецитинов на хлебопекарные свойства пшеничной муки.