List of publications on a keyword: «»


Пищевая промышленность

Publication date: 20.12.2021
Evaluate the material Average score: 0 (Всего: 0)
Olga N. Pavlova , doctor of biological sciences, associate professor
GBOU VO "Samarskii gosudarstvennyi meditsinskii universitet" Minzdrava Rossii , Самарская обл
Ol'ga N. Gulenko , candidate of biological sciences
Anna A. Fedotova
Kristina K. Markelova
Kseniia R. Filatova
Samara State Transport University , Самарская обл

«THE USE OF SPICY AND MEDICINAL PLANTS IN THE DIET OF MODERN MAN»

Download an article

One indicator of the stability of any population is its ability to make optimal use of food resources. The concept of biological adequacy of national cuisines determines the maximum coverage of natural food raw materials.

Publication date: 10.12.2021
Evaluate the material Average score: 0 (Всего: 0)
Sergey F. Demidov , candidate of engineering sciences
Lidiya F. Pelevina
Ekaterina A. Nesterenko
Daria O. Kotova
FGBOU VO "Sankt-Peterburgskii gosudarstvennyi ekonomicheskii universitet" , Санкт-Петербург г

«Issledovanie protsessa dosushivaniia molochnogo sakhara vozdukhom komnatnoi temperatury ot chisla oborotov barabannogo agregata»

Download an article

Проведены экспериментальные исследования процесса досушивания воздухом комнатной температуры молочного сахара в барабанном агрегате за счет аккумулированного тепла от влажности 14–15% до 10% и температуры от70˚ до 25˚С.