Центр научного сотрудничества "Интерактив плюс"
info@interactive-plus.ru
+7 (8352) 222-490
2130122532
Центр научного сотрудничества «Интерактив плюс»
RU
428000
Чувашская Республика
г.Чебоксары
ул.Гражданская, д.75
428000, Россия, Чувашская Республика, г. Чебоксары, улица Гражданская, дом 75
+7 (8352) 222-490
RU
428000
Чувашская Республика
г.Чебоксары
ул.Гражданская, д.75
56.125001
47.208966

Новые решения для сквозных технологий производства пищевых продуктов быстрого приготовления

Proceeding
XIV International Research-to-practice conference «Priority directions of scienceand education development»
Creative commons logo
Published in:
XIV International Research-to-practice conference «Priority directions of scienceand education development»
Authors:
Shegelman I. R. 1 , Vapirov V. V. 1 , Vasilyev A. S. 1
Work direction:
Пищевая промышленность
Rating:
Article accesses:
1583
Published in:
eLibrary.ru
Cited by:
1 articles
1 FSBEI of HE "Petrozavodsk State University"
For citation:
Shegelman I. R., Vapirov V. V., & Vasilyev A. S. (2017). Новые решения для сквозных технологий производства пищевых продуктов быстрого приготовления. Priority directions of scienceand education development, 209-211. Cheboksary: SCC "Interactive plus", LLC.

  • Metadata
  • Full text
  • Metrics
  • Cited by

Abstract

Technical solutions patented in the Russian Federation for end-to-end technologies for the production of instant food products in 2010-2017 are considered.

Acknowledgments

Работа выполнена при финансовой поддержке Минобрнауки РФ в рамках проведения прикладных научных исследований и экспериментальных разработок по теме «Исследование и разработка сквозной технологии производства функциональных пищевых продуктов для обеспечения пищевой безопасности северных территорий РФ» (идентификатор проекта – RFMEFI57717X0264).

Comments(0)

When adding a comment stipulate:
  • the relevance of the published material;
  • general estimation (originality and relevance of the topic, completeness, depth, comprehensiveness of topic disclosure, consistency, coherence, evidence, structural ordering, nature and the accuracy of the examples, illustrative material, the credibility of the conclusions;
  • disadvantages, shortcomings;
  • questions and wishes to author.