СКВОЗНЫЕ ПРОЦЕССЫ ЗАГОТОВКИ ПИЩЕВОГО СЫРЬЯ И ПРОИЗВОДСТВА ИЗ НЕГО ФУНКЦИОНАЛЬНЫХ ПРОДУКТОВ ДЛЯ ПОВЫШЕНИЯ ПРОДОВОЛЬСТВЕННОЙ БЕЗОПАСНОСТИ СЕВЕРНЫХ РЕГИОНОВ РОССИИ
Proceeding


- Published in:
- International Scientific and Practical Conference «Science, education, society: trends and prospects»
- Authors:
- Shegelman I. R. 1 , Vasilyev A. S. 1 , Shchukin P. O. 1
- Work direction:
- Сельскохозяйственные науки (агрономия, зоотехника, лесное хозяйство, экономика в АПК и др.)
- Rating:
- Article accesses:
- 1177
- Published in:
- eLibrary.ru
1 FSBEI of HE "Petrozavodsk State University"
- APA
For citation:
Shegelman I. R., Vasilyev A. S., & Shchukin P. O. (2019). СКВОЗНЫЕ ПРОЦЕССЫ ЗАГОТОВКИ ПИЩЕВОГО СЫРЬЯ И ПРОИЗВОДСТВА ИЗ НЕГО ФУНКЦИОНАЛЬНЫХ ПРОДУКТОВ ДЛЯ ПОВЫШЕНИЯ ПРОДОВОЛЬСТВЕННОЙ БЕЗОПАСНОСТИ
СЕВЕРНЫХ РЕГИОНОВ РОССИИ. Science, education, society: trends and prospects, 130-133. Cheboksary: SCC "Interactive plus", LLC.
- Full text
- Metrics
Abstract
It is shown that the processes of formation of import-substituting end-to-end technologies for the harvesting of food raw materials and its production of functional foods from it, along with the development of the agro-industrial sector in the regions of the European North, are the most important factors for improving the food security of the population living in these regions.
Keywords
References
- 1. Калянина Л. «Просто надо остановиться и подумать: ”А в чем наш национальный интерес?”». [Электронный ресурс] - Режим доступа: http://expert.ru/expert/2017/49/prosto-nado-ostanovitsya-i-podumat-a-v-chem-nash-natsionalnyij-interes/ (дата обращения: 03.05/2019).
- 2. Семенова Н.Н. Продовольственная безопасность как важнейший национальный интерес России // Национальные интересы: приоритеты и безопасность – 2014. – №37. – С. 16–22.
- 3. Шагайда Н.И. Продовольственная безопасность в России: мониторинг: тенденции и угрозы / Н.И. Шагайда, В.Я. Узун. – М.: Дело, РАНХиГС, 2015. – 110 с.
- 4. Analysis of territories – sources of food raw materials for the implementation of cross-cutting technologies for the production of functional foods in Russia / Gavrilova O.I., Shegelman I.R., Shchukin P.O., Vasilev A.S. // EurAsian Journal of BioSciences. Eurasia J Biosci. – 2019. – №13. – Рр. 1–8.
Comments(0)