Центр научного сотрудничества "Интерактив плюс"
info@interactive-plus.ru
+7 (8352) 222-490
2130122532
Центр научного сотрудничества «Интерактив плюс»
RU
428000
Чувашская Республика
г.Чебоксары
ул.Гражданская, д.75
428000, Россия, Чувашская Республика, г. Чебоксары, улица Гражданская, дом 75
+7 (8352) 222-490
RU
428000
Чувашская Республика
г.Чебоксары
ул.Гражданская, д.75
56.125001
47.208966

важнейшими факторами, влияющими на выбор поставщиков сельскохозяйственного сырья для производства функциональных пищевых продуктов, являются: наличие необходимых пахотных земель в разрезе видов пищевого сырья и регионов страны; POTENTIAL OF USING PHYSICAL EFFECTS IN EQUIPMENT FOR PRODUCTION OF FUNCTIONAL PRODUCTS

Proceeding
International Scientific and Practical Conference «Science, education, society: trends and prospects»
Creative commons logo
Published in:
International Scientific and Practical Conference «Science, education, society: trends and prospects»
Authors:
Shchukin P. O. 1 , Sukhanov I. V. 1 , Krupko A. M. 1
Work direction:
Пищевая промышленность
Rating:
Article accesses:
1550
Published in:
eLibrary.ru
1 FSBEI of HE "Petrozavodsk State University"
For citation:
Shchukin P. O., Sukhanov I. V., & Krupko A. M. (2019). важнейшими факторами, влияющими на выбор поставщиков сельскохозяйственного сырья для производства функциональных пищевых продуктов, являются: наличие необходимых пахотных земель в разрезе видов пищевого сырья и регионов страны; POTENTIAL OF USING PHYSICAL EFFECTS IN EQUIPMENT FOR PRODUCTION OF FUNCTIONAL PRODUCTS. Science, education, society: trends and prospects, 75-76. Cheboksary: SCC "Interactive plus", LLC.

  • Metadata
  • Full text
  • Metrics

Abstract

The most important factors affecting the choice of suppliers of agricultural raw materials for the production of functional food products are: the availability of the necessary arable land by types of food raw materials and regions of the country; agricultural productivity and quality, the availability of reliable suppliers of food raw materials.

Acknowledgments

При поддержке Минобрнауки РФ ПетрГУ совместно с индустриальным партнером Торговым домом «Ярмарка» в 2017–2019 годы выполняют комплексный проект (идентификатор проекта – RFMEFI57717X0264) [1–3] и др.

References

  1. 1. Gavrilova O.I., Shegelman I.R., Shchukin P.O., Vasilev A.S. Analysis of territories – sources of food raw materials for the implementation of cross-cutting technologies for the production of functional foods in Russia [Текст] // EurAsian Journal of BioSciences. – 2019. – Vol. 13. – Pp, 587–594.
  2. 2. Shegelman I.R., Gavrilova O.I., Vasiliev A.S., Sukhanov Yu.V., Shchukin P.O. Knowledge Base Creation and its Use for Teaching Food Security Disciplines to University Students and Postgraduates // Eurasia Journal of Mathematics, Science and Technology Education. – 2018. Vol. 14. URL: http://www.ejmste.com/Knowledge-Base-Creation-and-its-Use-for-Teaching-Food-Security-Disciplines-to-University,99011,0,2.html DOI: https://doi.org/10.29333/ejmste/99011
  3. 3. Shegelman I.R., Shchukin P.O., Vasilev A.S. Analysis of the current situation related to the food security of indigenous population of the Northern Russia [Текст] // EurAsian Journal of BioSciences. – 2019. – Vol. 13. – Рр. 663–672.

Comments(0)

When adding a comment stipulate:
  • the relevance of the published material;
  • general estimation (originality and relevance of the topic, completeness, depth, comprehensiveness of topic disclosure, consistency, coherence, evidence, structural ordering, nature and the accuracy of the examples, illustrative material, the credibility of the conclusions;
  • disadvantages, shortcomings;
  • questions and wishes to author.