важнейшими факторами, влияющими на выбор поставщиков сельскохозяйственного сырья для производства функциональных пищевых продуктов, являются: наличие необходимых пахотных земель в разрезе видов пищевого сырья и регионов страны; POTENTIAL OF USING PHYSICAL EFFECTS IN EQUIPMENT FOR PRODUCTION OF FUNCTIONAL PRODUCTS
Proceeding


- Published in:
- International Scientific and Practical Conference «Science, education, society: trends and prospects»
- Authors:
- Shchukin P. O. 1 , Sukhanov I. V. 1 , Krupko A. M. 1
- Work direction:
- Пищевая промышленность
- Rating:
- Article accesses:
- 1550
- Published in:
- eLibrary.ru
1 FSBEI of HE "Petrozavodsk State University"
- APA
For citation:
Shchukin P. O., Sukhanov I. V., & Krupko A. M. (2019). важнейшими факторами, влияющими на выбор поставщиков сельскохозяйственного сырья для производства функциональных пищевых продуктов, являются: наличие необходимых пахотных земель в разрезе видов пищевого сырья и регионов страны; POTENTIAL OF USING PHYSICAL EFFECTS IN EQUIPMENT FOR PRODUCTION OF FUNCTIONAL PRODUCTS. Science, education, society: trends and prospects, 75-76. Cheboksary: SCC "Interactive plus", LLC.
- Full text
- Metrics
Abstract
The most important factors affecting the choice of suppliers of agricultural raw materials for the production of functional food products are: the availability of the necessary arable land by types of food raw materials and regions of the country; agricultural productivity and quality, the availability of reliable suppliers of food raw materials.
Acknowledgments
При поддержке Минобрнауки РФ ПетрГУ совместно с индустриальным партнером Торговым домом «Ярмарка» в 2017–2019 годы выполняют комплексный проект (идентификатор проекта – RFMEFI57717X0264) [1–3] и др.References
- 1. Gavrilova O.I., Shegelman I.R., Shchukin P.O., Vasilev A.S. Analysis of territories – sources of food raw materials for the implementation of cross-cutting technologies for the production of functional foods in Russia [Текст] // EurAsian Journal of BioSciences. – 2019. – Vol. 13. – Pp, 587–594.
- 2. Shegelman I.R., Gavrilova O.I., Vasiliev A.S., Sukhanov Yu.V., Shchukin P.O. Knowledge Base Creation and its Use for Teaching Food Security Disciplines to University Students and Postgraduates // Eurasia Journal of Mathematics, Science and Technology Education. – 2018. Vol. 14. URL: http://www.ejmste.com/Knowledge-Base-Creation-and-its-Use-for-Teaching-Food-Security-Disciplines-to-University,99011,0,2.html DOI: https://doi.org/10.29333/ejmste/99011
- 3. Shegelman I.R., Shchukin P.O., Vasilev A.S. Analysis of the current situation related to the food security of indigenous population of the Northern Russia [Текст] // EurAsian Journal of BioSciences. – 2019. – Vol. 13. – Рр. 663–672.
Comments(0)