List of publications on a keyword: «»


Пищевая промышленность

Publication date: 13.11.2017
Evaluate the material Average score: 0 (Всего: 0)
Evgeniia V. Khristinina
FSBEI of HE "Plekhanov Russian University of Economics" , Москва г

««Зеркальная глазурь» как способ оформления кондитерских изделий»

Download an article

Автором статьи проведен анализ популярного на сегодняшний день покрытия для десертов (тортов, пирожных). Подсчитана калорийность и энергетическая ценность «зеркальной глазури», выделены ее преимущества и недостатки.

Publication date: 10.11.2017
Evaluate the material Average score: 0 (Всего: 0)
Ilya R. Shegelman , doctor of engineering sciences
Vladimir V. Vapirov , doctor of engineering sciences, doctor of chemical sciences, professor
Aleksey S. Vasilyev , candidate of engineering sciences
FSBEI of HE "Petrozavodsk State University" , Карелия Респ

«Новые решения для сквозных технологий производства пищевых продуктов быстрого приготовления»

Download an article

Technical solutions patented in the Russian Federation for end-to-end technologies for the production of instant food products in 2010-2017 are considered.