List of publications on a keyword: «»


Пищевая промышленность

Publication date: 31.01.2020
Evaluate the material Average score: 0 (Всего: 0)
Anastasiia A. Kalinina
Elena V. Zakipnaia
FGBOU VO "Dal'nevostochnyi gosudarstvennyi agrarnyi universitet" , Амурская обл

«Sovremennye napravleniia proizvodstva produktov iz tvoroga na rossiiskom rynke»

Download an article

В статье рассмотрены тенденции производства творожных продуктов на основе поиска новых теоретических и практических подходов, направленных на разработку новых технологий, основанных на совершенствовании цикла производства.

Publication date: 22.01.2020
Evaluate the material Average score: 0 (Всего: 0)
Pavel O. Shchukin , candidate of engineering sciences
FSBEI of HE "Petrozavodsk State University" , Карелия Респ

«EXPERIMENTAL PLANT FOR DOSING FUNCTIONAL FOOD INGREDIENTS»

Download an article

Production of an experimental plant for dosing functional food ingredients is caused by the need to study the specifics of dosing functional food ingredients.