List of publications on a keyword: «экстракция пищевых ингредиентов»


Пищевая промышленность

Publication date: 29.11.2017
Evaluate the material Average score: 0 (Всего: 0)
Ilya R. Shegelman , doctor of technical sciences , профессор, заведующий кафедрой
Aleksey S. Vasilyev , candidate of technical sciences , доцент
Pavel O. Shchukin , candidate of technical sciences , начальник отдела
FSBEI of HE "Petrozavodsk State University" , Карелия Респ

«Новые решения в области использования ультразвуковой экстракции для выделения биологически активных веществ из растительного сырья»

Download an article

On the basis of patent search, technological and technical solutions in the field of using ultrasonic extraction for isolation of biologically active substances from plant raw materials are considered.

Publication date: 21.11.2017
Evaluate the material Average score: 0 (Всего: 0)
Aleksey S. Vasilyev , candidate of technical sciences , доцент
Ilya R. Shegelman , doctor of technical sciences , профессор, заведующий кафедрой
Vladimir V. Vapirov , doctor of technical sciences, doctor of chemical sciences, professor , заведующий кафедрой
FSBEI of HE "Petrozavodsk State University" , Карелия Респ

«Направления развития технологий и оборудования для экстракции пищевых ингредиентов при обогащении продуктов питания и создании функциональных продуктов»

Download an article

On the basis of the detailed patent search, the directions of the development of technologies and equipment for the extraction of food ingredients for the enrichment of food products and the creation of functional products are examined.