Центр научного сотрудничества "Интерактив плюс"
info@interactive-plus.ru
+7 (8352) 222-490
2130122532
Центр научного сотрудничества «Интерактив плюс»
RU
428000
Чувашская Республика
г.Чебоксары
ул.Гражданская, д.75
428000, Россия, Чувашская Республика, г. Чебоксары, улица Гражданская, дом 75
+7 (8352) 222-490
RU
428000
Чувашская Республика
г.Чебоксары
ул.Гражданская, д.75
56.125001
47.208966

FEATURES OF TRANSPORTATION OF FOOD PRODUCTS BY AVIATION TRANSPORT

Proceeding
International Scientific and Practical Conference «Science, education, society: trends and prospects»
Creative commons logo
Published in:
International Scientific and Practical Conference «Science, education, society: trends and prospects»
Authors:
Shchukin P. O. 1 , Krupko A. M. 1 , Vasilyev A. S. 1
Work direction:
Пищевая промышленность
Rating:
Article accesses:
1163
Published in:
eLibrary.ru
1 FSBEI of HE "Petrozavodsk State University"
For citation:
Shchukin P. O., Krupko A. M., & Vasilyev A. S. (2019). FEATURES OF TRANSPORTATION OF FOOD PRODUCTS BY AVIATION TRANSPORT. Science, education, society: trends and prospects, 114-115. Cheboksary: SCC "Interactive plus", LLC.

  • Metadata
  • Full text
  • Metrics

Abstract

Considered the advantages and disadvantages of air transport of food. Air transportation increases the share in the total volume of freight traffic due to lower costs in the implementation of the process.

References

  1. 1. Костромина Е.В. Повышение экономической эффективности деятельности российских авиакомпаний на мировом рынке воздушных перевозок: дис. … д-ра экон. наук. – М., 1999 – 350 с.
  2. 2. Исаева С.Ю. Система регулирования развития международных авиаперевозок в России: дис. ... канд.. экон. наук. – М., 1996 – 147 с.
  3. 3. Analysis of territories – sources of food raw materials for the implementation of cross-cutting technologies for the production of functional foods in Russia / O.I. Gavrilova, I.R. Shegelman, P.O. Shchukin [et al.] // EurAsian Journal of BioSciences. Eurasia J Biosci. – 2019. – №13. – Р. 1–8.
  4. 4. Shegelman I.R. The analysis of experience of advanced countries in solving food security problems / I.R. Shegelman, A.S. Vasiliev, P.O. Shchukin // Astra Salvensis. – 2018. – Т 6. – Р. 899–907.
  5. 5. Shegelman I.R. Particularities of ensuring food security in the conditions of the North of Russia / I.R. Shegelman, A.S. Vasiliev, P.O. Shchukin // Astra Salvensis. – 2018. – Т 6. – Р. 941–949.

Comments(0)

When adding a comment stipulate:
  • the relevance of the published material;
  • general estimation (originality and relevance of the topic, completeness, depth, comprehensiveness of topic disclosure, consistency, coherence, evidence, structural ordering, nature and the accuracy of the examples, illustrative material, the credibility of the conclusions;
  • disadvantages, shortcomings;
  • questions and wishes to author.