List of publications on a keyword: «рецептура»


Медицинские науки

Publication date: 23.07.2019
Evaluate the material Average score: 0 (Всего: 0)
Ilya R. Shegelman , doctor of technical sciences
Aleksey S. Vasilyev , candidate of technical sciences
Pavel V. Budnik , candidate of technical sciences
FSBEI of HE "Petrozavodsk State University" , Карелия Респ

«FORMATION OF THE KNOWLEDGE BASE IN THE FIELD OF USING CHAPE WHEN RECEIVING NEW PRODUCTS AND RECIPES FOR THE PHARMACEUTICAL INDUSTRY, MEDICINE AND COSMETIC INDUSTRY»

Download an article

Based on the analysis of the patents of the Russian Federation, a knowledge base has been formed in the field of methods and formulations for using the birch fungus chaga in obtaining new products and formulations for the pharmaceutical industry, medicine and the cosmetic industry.

Педагогика высшей профессиональной школы

Publication date: 12.07.2019
Evaluate the material Average score: 0 (Всего: 0)
Ilya R. Shegelman , doctor of technical sciences
Aleksey S. Vasilyev , candidate of technical sciences
Valentina M. Kirilina , candidate of biological sciences
FSBEI of HE "Petrozavodsk State University" , Карелия Респ

«METHOD OF SOLUTION OF INVENTORY TASKS IN PETROZAVODSKY UNIVERSITY IN THE FIELD OF JUSTIFICATION OF NEW EQUIPMENT AND RECIPE OF FUNCTIONAL FOOD PRODUCTS»

Download an article

The method of solving inventive problems implemented in Petrozavodsk State University is based on the use of functional and technological analysis and brainstorming. The methodology has been developed in the field of substantiating new equipment designs and functional food formulations.

Пищевая промышленность

Publication date: 10.01.2017
Evaluate the material Average score: 0 (Всего: 0)
Elena E. Tsvetkova
Marina A. Skidanova
Olga V. Binkovskaia , candidate of biological sciences
FSAEI of HE "Belgorod State National Research University" , Белгородская обл

«Использование жирорастворимых витаминов с учетом суточной потребности при разработке рецептуры молочного коктейля для детей»

Download an article

В статье ставится главная задача – изучить влияние на организм человека жирорастворимых витаминов, содержащихся в молочном коктейле, выявить их суточную потребность. Проанализировать, как ведут себя жирорастворимые витамины в сочетании друг с другом. В итоге составляется рецептура обогащенного молочного коктейля и определяется его себестоимость.