List of publications on a keyword: «комбинированные закваски»
Пищевая промышленность
Publication date: 19.07.2016
Evaluate the material Average score: 0 (Всего: 0)
FSBEI of HVE "Kemerovo Institute of Food Science and Technology" , Кемеровская обл
«Разработка технологической схемы получения закваски прямого внесения на основе лактобактерий, выделенных из национальных кисломолочных продуктов»
Publication date: 13.07.2016
Evaluate the material Average score: 5 (Всего: 1)
FSBEI of HVE "Kemerovo Institute of Food Science and Technology" , Кемеровская обл
«Изучение микробиологических свойств закваски прямого внесения»
Publication date: 08.07.2016
Evaluate the material Average score: 5 (Всего: 1)
FSBEI of HVE "Kemerovo Institute of Food Science and Technology" , Кемеровская обл
«Изучение органолептических и физико-химических свойств, анализ хранимоспособности закваски прямого внесения»
Publication date: 28.06.2016
Evaluate the material Average score: 5 (Всего: 1)
FSBEI of HVE "Kemerovo Institute of Food Science and Technology" , Кемеровская обл
«Active acidity of nutriculture medium determination for choosing optimal conditions for co-culture of microorganisms of symbiotic consortium»
Publication date: 21.06.2016
Evaluate the material Average score: 5 (Всего: 1)
FSBEI of HVE "Kemerovo Institute of Food Science and Technology" , Кемеровская обл
«Determining comfort temperature for microorganism symbiotic consortium cultivation»
Биологические науки
Publication date: 08.06.2016
Evaluate the material Average score: 5 (Всего: 1)
FSBEI of HVE "Kemerovo Institute of Food Science and Technology" , Кемеровская обл