List of publications on a keyword: «cooking»


Стандартизация и управление качеством продукции, управление инновациями

Publication date: 06.03.2018
Evaluate the material Average score: 0 (Всего: 0)
Aleksey S. Vasilyev , candidate of engineering sciences
Iurii V. Sukhanov , candidate of engineering sciences
FSBEI of HE "Petrozavodsk State University" , Карелия Респ

«О терминологии в области пищевых продуктов «быстрого приготовления»»

Download an article

A variety of approaches to the definition of the term "quick-cooking" food products, "instant cooking", "quick-recovery products" has been revealed.

Пищевая промышленность

Publication date: 23.11.2017
Evaluate the material Average score: 0 (Всего: 0)
Ilya R. Shegelman , doctor of engineering sciences
Vladimir V. Vapirov , doctor of engineering sciences, doctor of chemical sciences, professor
Aleksey S. Vasilyev , candidate of engineering sciences
FSBEI of HE "Petrozavodsk State University" , Карелия Респ

«Некоторые направления разработки изобретений для производства пищевых продуктов быстрого приготовления»

Download an article

198/5000 na osnove analiza tekhnicheskikh resheniy, zapatentovannykh v Rossiyskoy Federatsii v 2010-2017 gody, pokazany napravleniya razrabotki izobreteniy dlya proizvodstva pishchevykh produktov bystrogo prigotovleniya. on the basis of the analysis of technical solutions patented in the Russian Federation in 2010-2017, the areas of development of inventions for the production of instant food products are shown.

Технические науки (электромеханика, приборостроение, машиностроение, металлургия и др.)

Publication date: 07.12.2016
Evaluate the material Average score: 5 (Всего: 1)
Natalia V. Efremova
Ekaterina E. Stashkova
Высшая школа биотехнологий и пищевых технологий ФГБОУ ВО «Санкт-Петербургский политехнический университет Петра Великого» , Санкт-Петербург г

«Обозрение современных нагревательных элементов и перспективы их применения в общественном питании»

Download an article

The paper deals with the dynamic development of the heating elements and their use in modern thermal equipment for low temperature cooking of meat products.

Технические науки

Publication date: 13.04.2017
Evaluate the material Average score: 0 (Всего: 0)
Elena G. Chekhina
FSAEI of HE “St. Petersburg National Research University of Information Technologies, Mechanics and Optics" , Санкт-Петербург г
Sergey F. Demidov , candidate of engineering sciences
FGBOU VO "Sankt-Peterburgskii gosudarstvennyi ekonomicheskii universitet" , Санкт-Петербург г

«Kinetic laws of process of making coffee in cezve»

Download an article

The article describes the experimental study of the process of heating the aluminum substrate depending on the capacity of the metal heater, coffee making in the cezve in the electric machine.